Ultima oră

LIFE: Faze Tari 25.11.2009

Ziarul de Vrancea
25 nov 2009 657 vizualizări
Reduceri la hotel pentru soacre pe timpul sarbatorilor; Internautii se ascund cu laptopurile in sosete; Ii facea copilului prajituri cu droguri; Cea mai batrana oaie din lume a murit de caldura

Internautii se ascund cu laptopurile in sosete. O companie din Marea Britanie a lansat o husa speciala pentru laptopuri, care seamana cu o soseta. Noua inventie are doua mansete prin care utilizatorii de calculator isi baga manile pentru a ajunge la tastatura si un guler, care se pune pe cap si pe gat astfel incat cei aflati prin preajma nu mai au nicio sansa sa traga cu ochiul la ce se petrece pe monitorul computerului, scrie Cancan.


A fost exmatriculat la varsta de patru ani. Un tanar din Marea Britanie, in varsta de doar patru ani, a fost exmatriculat de la gradinita, dupa ce si-a atacat profesorii. McKenzey Dunkley a fost trimis acasa, dupa doua luni de mers la gradinita, fiindca a agrasat doua profesoare. In plus, reprezentantii gradinitei sustin ca baiatul distrugea tot ce prindea, scrie Gardianul.


Urina face plantele mai frumoase, spun gradinarii britanici. Gradinarii de la National Trust insista asupra faptului ca "usurarea" pe arbustii din gradina, ii ajuta pe acestia sa se dezvolte mai bine. Gradinarul sef, Whaites Filip, a povestit cum a efectuat un experiment, la care au participat toti colegii lui. Astfel, pe o zona de trei metri, acesta a invitat doar persoanele de sex masculin sa urineze pe langa arbustii si plantele din gradina, si a observat cum gradina devine din ce in ce mai frumoasa, scrie Libertatea.


Scheletul lui King Kong, adjudecat. Scheletul lui King Kong, care a servit in cursul turnarii scenei finale a celebrului film eponim in anul 1933, a fost vandut marti, la Londra, pentru peste 134.000 de euro. Acest schelet din metal - inalt de 56 cm, articulat si echipat cu globi oculari - fusese acoperit cu bumbac si cauciuc pentru a forma musculatura uriasei maimute, totul invelit intr-o piele din latex, iar apoi in blana de iepure, scrie Click.


Sex pe bune pe platourile de filmare. Actrita germana Antje Monning, cunoscuta pentru rolul calugaritei Jenny din serialul Um Himmels Willen, apare intr-un rol total diferit intr-un nou film, in care este protagonista unor scene fierbinti. Pe platoul de filmare al peliculei Engel mit schmutzigen Flugeln, Antje a facut sex pe bune si chiar a avut orgasm, scrie Cancan.


Reduceri la hotel pentru soacre pe timpul sarbatorilor. Cu totii stim ca sarbatorile petrecute alaturi de soacre pot fi stresante, asa ca reprezentantii unui lant hotelier din Marea Britanie vin cu o oferta greu de refuzat: tarife reduse cu 25% pentru cazarea acestora. Astfel, familiile care doresc sa evite posibilele tensiuni din camin in timpul sarbatorilor pot acum sa scape de soacre si sa le cazeze in hotelurile Holiday Inn, unde vor beneficia de reduceri considerabile, scrie Libertatea.


Ii facea copilului prajituri cu droguri. O mama isi drogheaza copilul crezand ca "iarba" il va vindeca. Parintii unui copil, in varsta de 10 ani, din California au recurs la o metoda bizara atunci cand a venit vorba de sanatatea propriului copil. Au ales sa il scape de suferinta indopandu-l cu marijuana. Doctorii au reactionat imediat si i-au acuzat pe parinti de tratamente inumane, scrie Click.


El infiinteaza partidul transsexualilor si al homosexualilor. Dezamagit ca in actuala campanie electorala candidatii la Presedintie au ignorat problemele homosexualilor si ale travestitilor, Dan Tomescu, cel mai cunoscut travestit din Romania, va pune bazele Partidului Minoritatilor Sexuale (PMS), scrie Libertatea.


Cea mai batrana oaie din lume a murit de caldura. Cea mai batrana oaie din lume, potrivit Cartii Recordurilor Guinness, in varsta de 23 de ani, a murit din cauza valului de caldura care a lovit sud-estul Australiei, a anuntat marti stapana sa. In pofida eforturilor pentru a o ajuta sa suporte temperaturile ridicate, Lucky a murit la varsta de 23 de ani, sase luni si 28 de zile, intr-o ferma din statul Victoria, unde s-a nascut, a precizat proprietara sa, Delrae Westgarth, scrie Click.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.