Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 25.11.2009

Ziarul de Vrancea
25 nov 2009 582 vizualizări
Andreea Antonescu se marita cu un miliardar; Adelina si Cristi Chivu fac sex inainte de meciuri; Costi Ionita testeaza talentul artistelor sale in propria locuinta; Brad si Angelina au donat 6 milioane de $ intr-un an

Costi Ionita testeaza talentul artistelor sale in propria locuinta. Costi Ionita a devenit maestru in agatat. Din trei pasi si trei miscari, metode pe care le respecta ca pe Tatal Nostru, acesta face ce face si marcheaza chiar de la inceput. Pasul 1: se prezinta intotdeauna la prima intalnire inarmat cu un trandafir. Iar dupa gargara obisnuita si pipaiala obligatorie din masina (pasul 2), isi invita partenerele la studioul de inregistrari, pentru o acapella la miezul noptii (pasul 3), scrie Cancan.


Cristina Rus va fi mamă de băiat. Dupa multe tratamente de fertilitate costisitoare si doua sarcini pierdute, Cristina Rus a reusit in sfarsit sa-si indeplineasca cea mai mare dorinta, aceea de a deveni mamica. Vedeta este insarcinata in patru luni, iar medicul ginecolog a anuntat-o ca va avea un baietel. Anul acesta a fost cu siguranta cel mai bun din viata Cristinei Rus. In luna ianuarie l-a cunoscut pe Dragos Bilteanu, in luna mai i-a devenit acestuia sotie, iar acum este insarcinata in patru luni, scrie Click.


Adelina si Cristi Chivu fac sex inainte de meciuri. Fundasul de la Inter Milano este atat de hotarat sa mareasca numarul de membri ai familiei sale, incat se iubeste cu sotia lui chiar si inainte de meciuri. Iar aceasta pare sa fie reteta succesului sau profesional. Fotbalistul si sotia lui si-au programat conceperea celui de-al doilea copil al lor pentru finele acestui an, scrie Cancan.


Rihanna, dezgustata de zvonurile potrivit carora s-a culcat cu Jay-Z pentru faima. Rihanna a marturisit ca a fost dezgustata si jenata de zvonurile potrivit carora Jay-Z ar fi lansat-o in lumea muzicii pentru ca aveau relatii sexuale. "A fost ceva de genul: "Cu siguranta ca a trebuit sa-i faca sex oral lui Jay Z ca sa ajunga celebra", a declarat Rihanna, potrivit Click.


Sotia lui Pepe este cea mai morbida prezentatoare de televiziune. Dupa ce s-a plimbat printre morminte la 12 noaptea, cautand decorul ideal pentru promoul noii sale emisiuni de la OTV, Oana Zavoranu revine cu un anunt si mai socant. Saptamanal, aceasta va oferi cadou celor mai ingeniosi telespectatori cate un cosciug. De parca nu ar fi suficient de morbid, ca sa intre in posesia marelui premiu, acestia trebuie sa trimita un SMS cu un raspuns inedit la intrebarea Unde credeti ca vom ajunge dupa ce murim?, scrie Cancan.


Andreea Antonescu se marita cu un miliardar. Andreea Antonescu si-a vazut visul cu ochii. Iubitul ei, milionarul Traian Spak, a cerut-o de nevasta in aceasta vara, la Paris. Intr-un cadru cat se poate de romantic, tanarul i-a oferit inelul de logodna intr-o briosa. Frumoasa blonda va deveni fata de casa. Andreea Antonescu (27 de ani) este in al noualea cer de cand iubitul ei, Traian Spak, s-a hotarat sa faca pasul cel mare si sa-i puna in sfarsit inelul de logodna pe deget, scrie Click.


Brad si Angelina au donat 6 milioane de $ intr-un an. Brad Pitt si Angelina Jolie sunt cuprinsi de Spiritul Craciunului in fiecare zi a anului deoarece donatiile facute prin fundatia Pitt-Jolie au atins 6,4 milioane de dolari in anul 2008. Suma este de doua ori mai mare decat cea pe care au donat-o in 2007, iar anul acesta banii au ajuns catre organizatia Global Health "" doua milioane, Drepturile omului- un milion si Fundatia "Fa Bine!"- un milion, scrie Libertatea.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.