Ultima oră

POLITICA: Mircea Geoana: Nu sunt omul nimanui, nu sunt influentat de nimeni * Eu nu-i spun lui Paunescu ca e mogulul lui Basescu

Ziarul de Vrancea
25 nov 2009 548 vizualizări
"Nu sunt omul nimanui. Nu ma influenteaza nimeni si nimic. Ma consult cu colegii mei. Celor care au experienta, le cer sfatul, pentru ca nu e nimic rau sa vorbesti cu batranii tai si sa le ceri sfatul. Cand e cineva cu experienta de 60 de ani in politica, te duci si-i spui: «Ce credeti, domnul Iliescu, ca este bine de facut?» Asta nu inseamna ca ma influenteaza in decizii", a afirmat, luni seara, la Antena 3, liderul PSD Mircea Geoana, raspunzand astfel acuzatiilor lansate de adversarii sai politici, ca ar fi influentat de Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie si alti lideri din PSD, potrivit Mediafax.



* Mircea Geoana mai spune ca Traian Basescu incearca, prin atacul la Ion Iliescu, sa activeze niste stereotipuri despre PSD, pe care nu le poate regasi in persoana sa: "Aceasta campanie nu are sanse de succes. Lumea stie ca in jurul lui Basescu s-a instalat o camarila extrem de periculoasa, ca la el in partid sunt o madame Udrea, o madame Ridzi, un Berceanu, un Videanu, un Mantog la Gorj, oameni care pun presiuni pe firmele din Romania si le escrocheaza pentru a putea sa le determine sa finanteze campania lui Basescu".


In ceea ce priveste "mogulii", o alta tema a campaniei sefului statului, Mircea Geoana spune ca "Eu nu am sa ma apuc sa spun de George Constantin Paunescu, care a avut o viata economica destul de agitata in acesti ani si ale carui televiziuni il sprijina in mod evident pe Traian Basescu, ca este vreun mogul de undeva". Liderul PSD a explicat ca nu doreste sa afirme public ca Paunescu este mogulul lui Basescu, pentru ca nu doreste sa demonizeze sau sa creeze tinte false.



de Alina Neagu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.