Ultima oră

Nausica va alege cel mai bun top model al anului

Ziarul de Vrancea
25 nov 2009 1176 vizualizări
Designerul Nausica Mircea se pregateste sa defileze cu o colectie speciala pe podiumul concursului Miss Romania 2009.

"O sa prezint in cadrul evenimentului o colectie de rochii de seara, pe doua culori, gri si negru, cu foarte putin verde. La eveniment este invitat si celebrul actor Steven Seagal", ne-a spus Nausica. In aceata saptamina, modista va lua parte si la cea de-a 12-a editie a festivalului de moda Bucharest Fashion Week, care va avea loc intre 26 si 28 noiembrie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, si pentru care a pregatit o colectie de primavara- vara. Noutatea editiei este ca tinutele designerilor vor fi purtate de modele de renume international. Nausica face parte si din juriul concursului FashionTV Top Model 2009, inclus in eveniment. In cadrul concursului lansat de FashionTV Paris in Romania s-au lansat modele de renume ca Valentina Pelinel, Claudia Neghina, Ioana Francia sau Monica Columbeanu. Ca la fiecare sfirsit de an, FashionTV desemneaza si cele mai bune prestatii in moda si modeling-ul romanesc, iar casa de moda Nausica M din Focsani ar putea sa se numere printre premianti. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.