Ultima oră

Sefii Politiei Rutiere, in concediu fortat

Dan Chiriac
25 nov 2009 1693 vizualizări
Comisarul sef Viorel Gheorghe, seful Politiei Rutiere Vrancea, a intrat in concediul de patru zile impus de Guvern

Acesta a ales perioada de dupa alegerile prezidentiale pentru a-si lua cele patru zile libere. "De fapt, e un fel de a spune concediu. Vin la serviciu, dar nu voi fi platit in aceste zile. Sint multe probleme de rezolvat si trebuie sa vin la munca. Mai ales ca ne-am mutat in sediul nou si mai sint lucruri de pus la punct. In cele patru zile, colegul meu Alexandru Cara va fi la comanda serviciului", ne-a spus Viorel Gheorghe. Serviciul Politiei Rutiere functioneaza de la inceputul acestei saptamini in fostul imobil al Serviciului Public Comunitar pentru Inmatriculari Vehicule si Permise Auto. "Spatiul este cam la fel ca si la etaj, in inspectorat, dar e mai bine, ca cetatenii nu vor mai urca ci vor intra direct la ghiseu pentru a-si rezolva problemele. E mai bine, dar trebuie sa facem curatenie, pentru a ne desfasura activitatea in conditii optime", a mai spus Viorel Gheorghe. Tot in concediu fara plata se afla si inspectorul Sandel Stoica, cel care indeplineste atributiunile sefului Politiei Rutiere Focsani. Acesta sta acasa, iar activitatile sale au fost preluate de inspectorul principal Madalin Ciolan. Dupa cum se stie, seful Politiei Rutiere Focsani, comisarul Catalin Stegarescu, se afla in concediu de paternitate. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 38 minute, 43 secunde
La cat a furat poate sa stea toata viata in concediu fara plata plimbandu-se,ca de obicei,prin America unde-si duce odraslele la studii.
, acum 739398 zile, 13 ore, 38 minute, 43 secunde
Luate-as fata-n p.ula idiotul.e! Ce stire de tot kktul! Ce fata de broscoi raios ai, baga-mi-as toata p.ula-n mata si-n fata ta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.