Ultima oră

SOCIAL:Al doilea deces prin gripa noua inregistrat in Romania

Ziarul de Vrancea
24 nov 2009 588 vizualizări
Reprezentantii Ministerului Sanatatii au anuntat marti un nou deces cauzat de gripa cu virus AH1N1, al doilea in decurs de 24 de ore, in cazul unei femei de 57 de ani din Botosani.


Potrivit secretarului de stat in MS, prof. dr. Adrian Streinu Cercel, femeia care a fost diagnosticată cu noua formă de gripă a decedat luni seara, la Botosani, si suferea si de alte afectiuni, diabet si obezitate. Ea fusese internată la Sectia de boli infectioase a Spitalului judetean Mavromati. Pană in prezent, numărul cazurilor de persoane afectate de gripa AH1N1 in Romania este de 2.258. La nivel mondial s-au inregistrat 7.860 de decese, din care 142 numai in SUA. în Europa, tara cea mai afectată rămane Marea Britanie unde au fost inregistrate 216 decese, urmată de Spania - 115, Italia - 76, Norvegia - 23, Bulgaria - 14 si Ungaria - 7.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.