Ultima oră

Reteta succesului la Restaurantul Oscar

Daniel Garleanu
22 nov 2009 4600 vizualizări
(Advertorial) Restaurantul din strada Comisia Centrala se pregateste sa-i primeasca cu bucate alese pe practicantii de taekwondo din 20 de tari u intr-o atmosfera calda, si pe dvs va asteapta meniuri gustoase

La numai 35 de ani si putin peste un an de activitate, Dan Petrea se poate lauda cu o afacere de succes. Restaurantul Oscar a reusit sa-si atraga clientii prin locatia amenajata cu gust si mincarea preparata de cei mai buni bucatari. Inca din prima zi de functionare restaurantul s-a dedicat celor cu gusturi pretentioase, preturile fiind pentru a satisface orice buzunar. Dan Petrea spune ca s-a muncit mult pentru ca locatia pe care o administreaza sa devina un candidat competitiv in rindul celor mai prestigioase restaurante din Focsani. "S-a muncit mult pentru promovarea imaginii si am reusit sa fim cunoscuti intr-un timp foarte scurt atit in judet cit si in afara", spune administratorul Restaurantului Oscar. El se poate mindri cu asigurarea meselor gimnastilor care au concurat in Vrancea. "Campionatul National de Gimnastica al Romaniei a apelat la serviciile noastre", ne-a spus Dan Petrea. De asemenea, in prima parte a lunii decembrie, Restaurantul Oscar se pregateste sa-i primeasca cu bucate alese pe practicantii de taekwondo din 20 de tari, printre care se numara Germania, Anglia si Rusia intr-un turneu intitulat "Dracula Open". Succesul afacerii se masoara in rezervarile de care se bucura restaurantul. "Anul acesta am avut rezervari din luna aprilie pina la sfirsitul lunii noiembrie, toate week-endurile. Printre evenimentele organizate la noi se numara mese festive, nunti, botezuri, intilniri de afaceri sau revederi", spune Petrea. Viitorul suna bine pentru patron, acesta fiind nerabdator sa inaugureze cei 500 mp de terasa la care deja a inceput lucrarile. Terasa va fi in mijlocul unei livezi din spatele restaurantului si va fi inaugurata imediat cu venirea primilor ghiocei. Capacitatea pe care o poate asigura Oscar se ridica la 200 de persoane pentru un eveniment si 95 de locuri pentru o zi obisnuita. "Investitia sufleteasca si prezenta permanenta in mijlocul personalului, colaborata cu investitia financiara in dotare de ultima generatie au facut din Restaurantul Oscar un brand in Municipiul Focsani. Acest restaurant a fost un pariu cu mine insumi, pe care l-am cistigat", ne-a spus administratorul Dan Petrea, care va asteapta in fiecare zi cu meniuri bogate si o atmosfera speciala. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.