Ultima oră

Criminal de alegeri, prins la urmatoarele alegeri

Dan Chiriac
22 nov 2009 566 vizualizări
Odobesteanul a violat o batrina dupa care a strins-o de git si i-a furat banii

Autorul unui omor produs in preajma alegerilor europarlamentare din luna iunie a fost prins chiar cu o zi inainte de alegerile prezidentiale. Este vorba despre principalul suspect in cazul violului urmat de moartea unei batrine, care a fost identificat de politisti dupa luni bune de cautari. Vineri noaptea, lucratorii de la Investigatii Criminale l-au identificat pe principalul suspect in cazul decesului Mariei Palade, 88 ani, din cartierul Unirea, oras Odobesti. Fanica Nastase, 25 ani, din Odobesti, este suspectat ca de alegerile europarlamentare a violat-o pe femeie, dupa care a strins-o de git. Acesta lucrase ca ziler la batrina si credea ca aceasta are bani multi in casa din cauza faptului ca ii schimba de fiecare data bancnote mari. Tinarul a fost introdus in arestul politiei, dupa ce a primit un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Tinarul este cercetat pentru savirsirea infractiunii de omor, viol si violare de domiciliu. Fanica Nastase nu a putut vota la alegerile de ieri, pentru ca detinutii din arest isi pot exercita dreptul la vot doar in baza unei cereri facute cu 48 de ore inainte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.