Ultima oră

Ceata peste tot!

Dan Chiriac
20 nov 2009 767 vizualizări
Drumurile au fost invadate de picla ce reduce vizibilitatea

Politistii sint in alerta din cauza cetii care a pus stapinire pe drumuri. Ieri dimineata, traficul rutier in judet s-a desfasurat cu greutate. Vizibilitatea era redusa la doar citiva metri, conditii in care riscurile producerii unor accidente rutiere erau foarte mari. Pentru a preveni incidentele, politistii incearca sa le explice soferilor riscurile la care se expun daca nu adapteaza viteza la conditiile de vreme, in special ceata si carosabil umed. In ultimele zile ceata a pus stapinire pe judet, dar si pe municipiul Focsani. Cum in aceasta perioada fenomenul persista, politistii atrag atentia participantilor la trafic sa fie precauti. Pentru evitarea accidentelor, Serviciul Politiei Rutiere va recomanda sa nu opriti pe partea carosabila iar daca totusi sinteti nevoiti sa faceti acest lucru nu uitati sa aprindeti luminile de avarie. De asemenea, nu plecati la drum pina nu sinteti siguri ca sistemele de dezaburire ale autoturismului sint in stare de functionare. Nici manevrele pe care le efectuati nu trebuie sa puna in pericol traficul. Astfel, politistii atrag atentia sa nu va hazardati in depasiri si sa nu depasiti viteza legala. Pietonii sint rugati sa nu se deplaseze pe marginea partii carosabile si sa traverseze numai prin locuri semnalizate corespunzator, intrucit vizibilitatea conducatorilor auto este redusa. Meteorologii anunta ca ceata va persista si in zilele urmatoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.