Ultima oră

POLITICA:Dezbatere Antonescu-Basescu-Geoana, moderata de Robert Turcescu

Ziarul de Vrancea
19 nov 2009 597 vizualizări
Echipele de campanie ale lui Traian Basescu si Crin Antonescu au convenit joi ca aceştia sa participe vineri la o dezbatere electorala la Palatul Parlamentului in organizarea Institutului pentru Politici Publice si moderata de Robert Turcescu, celor doi urmind sa li se alature si Mircea Geoana.

Sebastian Lăzăroiu, membru al staff-ului de campanie al sefului statului, a declarat că dezbaterea urmează să aibă loc intre primii trei clasati in sondajele electorale: Traian Basescu, Mircea Geoană si Crin Antonescu. Echipele campanie ale lui Traian Băsescu si Crin Antonescu discută in continuare asupra temelor, orei si sălii unde va avea loc dezbaterea. Purtătorul de cuvant al campaniei Aliantei PSD+PC, Victor Ponta, a declarat joi pentru AGERPRES că staff-ul de campanie al lui Mircea Geoană nu mai negociază participarea la dezbaterile televizate. Potrivit acestuia, candidatul PSD+PC, Mircea Geoană, va fi prezent la orice dezbatere televizată.


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.