Ultima oră

AFACERI:Maria Pircalabescu: IMM-urile pot beneficia de ajutoare de minimis

Ziarul de Vrancea
19 nov 2009 632 vizualizări
Un fond de100 de milioane de euro a fost alocat pentru acordarea de ajutoare de minimis in valoare de maximum 200.000 de euro pentru IMM-uri care se confrunta cu dificultati, a spus miercuri Maria Pircalabescu, secretar de stat la Ministerul pentru IMM, Comert si Mediul de Afaceri. In cadrul masurilor anticriza, a fost alocat un fond de 100 de milioane de euro de care poate beneficia orice IMM care se confrunta cu dificultati, dar care nu a dat faliment, nu are conturile blocate, nu a inregistrat pierderi mai mari de 50 la sută din capitalul social subscris si varsat si nu are datorii la buget, a spus Maria Pircalabescu, secretar de stat la Ministerul pentru IMM, Comert si Mediul de Afaceri (MIMMCMA), in cadrul manifestarilor desfasurate joi, la Bucuresti, in Saptamina Mondiala a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week 2009 - GEW). valoare de maximum 200.000 de euro pentru IMM-uri care se confruntă cu dificultăţi, a spus miercuri Maria Părcălăbescu, secretar de stat la Ministerul pentru IMM, Comerţ şi Mediul de Afaceri


In cadrul măsurilor anticriză, a fost alocat un fond de 100 de milioane de euro de care poate beneficia orice IMM care se confruntă cu dificultăti, dar care nu a dat faliment, nu are conturile blocate, nu a inregistrat pierderi mai mari de 50 la sută din capitalul social subscris si vărsat si nu are datorii la buget, a spus Maria Parcălăbescu, secretar de stat la Ministerul pentru IMM, Comert si Mediul de Afaceri (MIMMCMA), in cadrul manifestărilor desfăsurate joi, la Bucuresti, in Săptămana Mondială a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week 2009 - GEW).


Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.