Ultima oră

LIFE: Faze Tari18.11.2009

Ziarul de Vrancea
18 nov 2009 638 vizualizări
S-a casatorit cu iubitul ei, la un an dupa ce acesta a murit; 2100 de euro amenda, pentru ca au facut sex pe balcon; Concurs de poezii pentru combaterea crizei; Hotelul care isi transforma clientii in soareci

Londra, buna de mancat. O banala comanda publicitara facuta de postul de televiziune Good Food s-a transformat rapid intr-o adevarata opera de arta si totul, datorita fotografului Carl Warner. Impreuna cu cinci ajutoare, acesta a reusit sa creeze niste minimonumente comestibile, care reprezinta cele mai cunoscute atractii turistice din Londra. Pentru realizarea proiectului, care promoveaza alimentatia sanatoasa, Warner a avut nevoie de zeci de ore de lucru si 26 de tipuri de legume si fructe, scrie Cancan.


S-a casatorit cu iubitul ei, la un an dupa ce acesta a murit. Magali Jaskiewicz si Jonathan George din Franta trebuiau sa se casatoreasca anul trecut, in noiembrie. Din pacate, insa, mirele a murit cu doua zile inainte de ceremonie. Totusi, zilele trecute nunta a avut loc. Magali nu stia, cand a murit iubitul ei, ca in cazul in care nunta e planificata iar unul dintre viitorii soti moare, statul accepta oficierea casatoriei post-mortem. Tanara a aflat de curand si a decis sa-si ia de sot iubitul decedat de mai bine de un an, scrie Libertatea.


Hotelul care isi transforma clientii in soareci. Ziarul ¨La Repubblica¨ a publicat un articol in care este prezentata una dintre cele mai trasnite destinatii de vacanta pentru sarbatorile de iarna care se apropie. Este vorba despre un hotel din Franta, din localitatea Nantes, unde pentru suma de 90 de euro pentru o seara, oricine poate deveni hamster. Prima regula este purtarea caciulitei speciale, pentru a intra in pielea personajului, scrie Click.


Au facut nunta in cimitir. Mama a trei copii la doar 25 de ani, britanica Samantha Smyth si-a dorit sa fie, in sfarsit, mireasa dupa opt ani in care a trait alaturi de iubitul ei, Paul Adams. Pentru ca Smyth nu a vrut sub niciun chip sa aiba o nunta obisnuita, aceasta si-a convins alesul sa se casatoreasca printre morminte, in cimitirul din orasul Wisbech. De altfel, locul le era pe plac amandurora, intrucat aici isi plimba, de doi ani, cei trei caini pe care ii au, scrie Cancan.


2100 de euro amenda, pentru ca au facut sex pe balcon. Doi indragostiti din Leipzig, Germania, au platit scump dupa ce au facut sex salbatic de mai multe ori pe balconul locuintei lor. Revoltati de galagia pe care o faceau Sandra (21 de ani) si Sasa H. (32 de ani), vecinii din imobil au sesizat autoritatile, care au intervenit imediat. Insa, in ciuda avertismentelor verbale, dar si scrise, cei doi nu s-au potolit si au continuat sa se iubeasca pe balcon. Ca urmare, "porumbeii" au primit, zilele trecute, o amenda de 2.100 de euro, scrie Libertatea.


Ei se incalzesc cu balegar de vaca. O centrala care converteste balega de vaca in energie pentru locuinte a fost deschisa recent in Olanda. Excrementele de vaca de la o ferma din nordul tarii vor fi fermentate alaturi de iarba si reziduuri alimentare, biogazul rezultat in timpul procesului urmand a fi folosit drept combustibil pentru turbinele termale ale centralei, scrie Click.


Concurs de poezii pentru combaterea crizei. O filiala regionala a bancii centrale americane Federal Reserve propune un concurs de poezie pentru liceeni. Cei care vor sa participe trebuie sa compuna opere lirice in care sa se intrevada solutii pentru iesirea economiei mondiale din impas, scrie Capital.


de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.