Ultima oră

Deconcentratele vrincene, la mina magistratilor galateni

Nicoleta Cristea
18 nov 2009 1311 vizualizări
Ieri, la Curtea de Apel Galati, a continuat sirul de procese deschise de fostii directori din

Deconcentratele din Vrancea. Desi in mare parte dintre dosarele strigate ieri s-a si pus punctul final, solutiile instantei vor fi facute publice abia in cursul zilei de azi. "Am fost prezent la termen, dar n-am mai ramas la Galati sa astept pronuntarea. In acest moment nu stiu nimic, astept comunicarea oficiala", ne-a spus Cristi Valentin Misaila, fost director adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice. Lui Misaila i-a fost inaintat ordinul de demitere pe 3 noiembrie. Alti directori nemultumiti de modul in care au fost demisi sint adjunctii de la Directia Agricola si pentru Dezvoltare Rurala Vrancea, Nicolae Benga si Constantin Doru Crudu, dar si directorul plin de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Luminita Deliu. Si aceasta din urma astepta aseara un rezultat in ceea ce priveste dosarul in care solicita suspendarea ordinului de demitere. Toti acestia au fost numiti in functie o data cu Ordonanta 37, iar inlaturarea lor a venit o data cu caderea guvernului, tot printr-o ordonanta, anume 105. Singurul dosar de la Galati in care se solicita anularea ordinului de demitere primit in luna mai este cel al finantistului Eugen Ciorici. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.