Ultima oră

LIFE: Faze Tari 17.11.2009

Ziarul de Vrancea
17 nov 2009 649 vizualizări
Un chinez traieste dupa ce a fost taiat in doua; Volkswagen "uda" pantalonii clientilor sai; O femela pinguin, indragostita de ingrijitorul ei; Le mintea pe femei ca moare daca nu face sex

O teava de fier i-a strapuns corpul. Un sofer din Marea Britanie a scapat cu viata, in mod miraculos, dupa ce o bara metalica i-a strapuns pieptul, intr-un teribil accident rutier. Mai mult, barbatul a fost constient tot timpul, astfel ca l-a sunat pe seful sau sa-l anunte ca intarzie la munca, fiind "putin prins". Britanicul Jason Ripley (39 de ani) se poate considera cu adevarat norocos, dupa ce a scapat din ghearele mortii. Barbatul, sofer pe camion, a fost implicat intr-un teribil accident rutier. A intrat cu masina intr-o bariera de otel, din orasul Darlington, bara strapungand cabina masinii si pieptul lui Jason. Integral in Libertatea.


O femela pinguin, indragostita de ingrijitorul ei. Micuta femela pinguin, Sandy, de la Gradina Zoologica din Münster, Germania, are o viata amoroasa plina de suspans. S-a indragostit de ingrijitorul ei, pe nume Peter Vollbracht (47 de ani), pe care il urmarea peste tot. Dupa un timp, l-a parasit pe barbat, imprietenindu-se cu un pinguin. Insa, la scurt timp, noul prieten al lui Sandy a murit, din cauza unei infectii puternice. Micuta necuvantatoare s-a intors acum la prima ei dragoste, scrie Libertatea.


Le mintea pe femei ca moare daca nu face sex. Un taiwanez a fost arestat sambata, dupa ce autoritatile au descoperit ca le mintea pe femei pentru a face sex cu ele. Mai grav e faptul ca de cele mai multe ori reusea sa le convinga. Hsu Shian-ming, de 55 de ani, isi pusese un anunt pe un site de matrimoniale, unde alesese pentru profil o poza a unui barbat bine, gasita pe internet. A primit astfel foarte multe solicitari si le-a acceptat pe toate. Dar nu s-a vazut cu niciuna dintre femei. Potrivit China Post, la inceput le povestea despre tatal lui, care e bolnav si daca nu face sex mereu moare. Multe femei il credeau si cadeau usor in capcana, fiind de acord ca mai intai sa mearga sa faca sex cu "tatal bolnav", care nu era altul decat Shian-ming. Integral in Libertatea.


Un chinez traieste dupa ce a fost taiat in doua. Un chinez uimeste lumea medicala dupa ce jumatate din corpul sau a fost amputat ca urmare a unui accident tragic de masina. Peng Shuilin, acum in varsta de 37 de ani, a fost taiat in doua de un camion in urma cu doi ani si a fost nevoie de interventia a peste 20 de medici pentru a-l mentine in viata. Dupa doi ani de imobilizare la pat intr-un spital din Shenzhen, sudul Chinei, acesta a inceput sa faca exercitii pentru brate, reusind in scurt timp sa se spele singur pe dinti si pe fata. Apoi, a urmat recuperarea pentru ca Peng sa poata merge din nou. Integral in Click.


Georg Wessels, pantofarul uriasilor. Olandezul Georg Wessels a avut una si buna. Sa produca pantofi imensi pentru uriasii de pe glob. Pe langa faptul ca realizeaza incaltaminte, Wessels se duce cu ea acolo unde afla ca a mai aparut un urias. "Vizitez multe tari si ma umplu de bani. Ce poate fi mai frumos...", a marturisit nastrusnicul pantofar. Ultimul sau client a fost cel mai inalt om de pe planeta care a venit personal in Olanda pentru a-l cunoaste pe Wessels si a cumparat mai multe perechi de pantofi. Turcul Sultan Ko­sen masoara 2,47 metri si poarta numarul 64 la pantofi. Barbatul are 26 de ani si este un fost baschetbalist turc, scrie Click.


Un american si-a construit singur propriul palat. Americanul Jim Bishop, in varsta de 65 de ani, a construit singur, in 40 de ani, propriul castel. Barbatul a inceput lucrarile la constructie in 1969 si abia anul acesta a reusit sa il finalizeze, relateaza CNN. Bishop a folosit ciment si pietre de rau pentru a ridica cladirea, iar la finisaje s-a folosit de tabla si de lemn. Pana si proiectul cladirii a fost facut tot de el. "Sunt foarte multi oameni care vor un castel. Eu am reusit sa mi-l construiesc. Dupa 40 de ani de munca, ma simt extraordinar sa vad turistii care vin sa imi admire palatul de 21.33 metri inaltime". Integral in Gardianul.


Volkswagen "uda" pantalonii clientilor sai. Companiile auto incearca mai mereu sa atraga atentia sau sa socheze prin reclame. Fie ca sunt reclame video sau printuri, de fiecare data, cel mai important lucru este sa atragi atentia oamenilor, chiar si daca trebuie sa te folosesti de abordari ceva mai... ciudate. De data aceasta, discutam despre Volkswagen. Chiar daca nu stim cu siguranta daca urmatoarele reclame sunt produse si aprobate de VW, ele nu duc lipsa de acea abordare ciudata. Cititi mai mult pe AutoDigest.ro.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.