Ultima oră

LIFE : Caru' cu Vedete 17.11.2009

Ziarul de Vrancea
17 nov 2009 618 vizualizări
Andreea Mantea nu mai are voie sa-si scape sanii la vedere; Bianca Dragusanu a pozat pentru Playboy; Enrique Iglesias se masturbeaza intr-un videoclip; Ilinca Vandici si Marica au facut dragoste toata noaptea

Andreea Mantea nu mai are voie sa-si scape sanii la vedere. Chiar daca nu s-a suparat din cauza incidentului in urma caruia Andreea Mantea a ramas cu un san pe afara, in direct, la "Dansez pentru tine", Andrei Tirdea, iubitul fostului "iepuras Playboy", i-a cerut apetisantei brunete sa fie mai atenta. Mai mult, cei doi au discutat deja pe aceasta tema si au gasit solutia: o piesa speciala de imbracaminte care se va atasa de sutien si care va impiedica sanii sa mai iasa din bluza, scrie Libertatea.


Bianca Dragusanu a pozat pentru Playboy. Bianca Dragusanu a primit permisiunea iubitului ei, Catalin Botezatu, de a poza in Playboy. Frumoasa blonda a renuntat la haine si a pozat, astazi, pentru celebra revista pentru barbati. Invitat in emisiunea "Happy Hour" de luni, designerul vestimentar a declarat ca nu este un barbat limitat si nu a fost de acord in prima faza ca aceasta sa renunte la haine, deoarece se temea ca proiectele de televiziune in care este implicata sa nu fie afectate. Integral in Libertatea.


Ileana Lazariuc, insarcinata a treia oara? Ileana Lazariuc si-a gasit menirea. Se pare ca sotia lui Ion Ion Tiriac s-a pus pe facut copii si este din nou insarcinata, dupa nici cinci luni de la nasterea celui de-al doilea nepot al celui mai bogat roman. Potrivit Gardianul, Ileana este pentru a treia oara insarcinata si il va face din nou tatic pe mostenitorul imperiului Tiriac, la vara. Se pare ca Ion si Ileana asteapta cu nerabdare venirea pe lume a copilului si spera ca de aceasta data sa fie vorba de o fetita. Cei doi prefera insa sa tina secreta noua sarcina si nu vor sa comenteze referitor la acest subiect. Mai mult, se pare ca nici mama Ilenei, Anastazia Lazariuc, nu stie daca va deveni bunica pentru a treia oara. Integral in Libertatea.


EBa, o mana pe volan si una pe mobil. Elena Basescu se crede "Regina soselelor" la volanul Range Rover-ului ei. Incalca regulile de circulatie, mananca si vorbeste la telefon, parcheaza neregulamentar, dar se pare ca atitudinea ei a suparat alti participanti la trafic, caci EBa circula, acum, cu o zgarietura de toata frumusetea pe masina. Mezina presedintelui are mare noroc in trafic. Desi a fost fotografiata de paparazzi in repetate randuri sfidand regulile de circulatie, rar s-a intamplat ca in calea Elenei Basescu sa se nimereasca vreun politist care s-o traga la raspundere, scrie Click.


Marina Dina si-a facut trupa sexy. Blondei Marina Dina nu-i mai ajunge postul de asistenta la emisiunea "Rai da\' buni" de la Antena 2. Ea a fost aleasa sa faca parte dintr-o noua trupa de muzica, compusa din patru fete pe modelul Pussycat Dolls. De altfel, formatia se si numeste Dolls, iar ideea proiectului ii apartine Soniei Trifan, care este si managerul fetelor. Alaturi de Marina Dina, din trupa mai fac parte alte trei fete care lucreaza in televiziune: Marinela Avadani (asistenta lui Gabriel Fatu, de la OTV), Alexandra Voda (coregraf si asistenta la "Acces Direct") si Raluca Tatu (una dintre blondele de la emisiunea lui Dan Negru, "Te pui cu blondele"). Integral in Click.


Enrique Iglesias se masturbeaza intr-un videoclip. Videoclipul a aparut pe pagina de Internet a fotografului si directorului american David LaChapelle si face furori pe paginile de Internet. Un videoclip in care apare cantaretul Enrique Iglesias este pe punctul de a deveni unul dintre cele mai faimoase dintre cele care circula pe Internet, anunta editia online a ziarului "El Mundo". Este vorba despre o filmare pentru videoclipul "Sad Eyes", cenzurata de postul de televiziune MTV in anul 2000, unde se poate vedea cum Enrique Iglesias se masturbeaza in timp ce priveste un program de televiziune in care apare o femeie care-l invita sa o sune la telefon. Integral in Click.


Ilinca Vandici si Marica au facut dragoste toata noaptea. Asa cum CANCAN a anuntat in premiera, atacantul nationalei s-a combinat cu prezentatoarea TV. Paparazzii nostri i-au urmarit pas cu pas pe cei doi, din momentul aparitiei in club pana a doua zi, cand Ilinca Vandici a parasit domiciliul fotbalistului. Marica si Ilinca Vandici au aparut surprinzator, sambata noapte, intr-un club din Capitala. S-au simtit bine, s-au distrat, dar lucrurile nu s-au oprit aici. Spre dimineata, cei doi iubiti au plecat spre casa. Au incercat sa insele vigilenta paparazzilor si au iesit separat din club, intalnindu-se direct la masina lui Ciprian, care a demarat apoi in tromba. Fotbalistul a ales o ruta ocolitoare, pe centura Capitalei, pana la vila sa din Pipera. Integral in Cancan


Beyonce a realizat un videoclip hot cu Lady Gaga. Beyonce a fost influentata negativ de Lady Gaga. Rebela de numai 23 de ani, Gaga, a avut un rol important in imaginea pe care Beyonce si-o promoveaza in noul videoclip al piesei "Video Phone". Sotia lui Jay-Z a adoptat pentru clip mai multe tinute "futuristice" care au scos la iveala partea "salbatica" a artistei de culoare. Beyonce apare imbracata numai in tinute de piele, machiata strident si chiar in bikini marca "Lady Gaga". Cele doua dive fac un duet de zile mari, iar producatorii noului clip sunt de parere ca productia va fi una ce se va bucura de un real succes. Integral in Cancan.



de S.P. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.