Ultima oră

LIFE: Faze Tari 16.11.2009

Ziarul de Vrancea
16 nov 2009 620 vizualizări
Zbori mult cu avionul, primesti ca bonus o operatie de marire a sanilor; Are 300 de orgasme pe zi; Zboara peste taurii furiosi; "WHY", primul iaht-insula din lume; I-a scos un san afara intr-o emisiune in direct

I-a scos un san afara intr-o emisiune in direct. Un invitat i-a dezvelit sanul Yolei, o vedeta iberica la emisiunea Sálvame Deluxe de pe canalul spaniol Telecinco. Regizat sau nu, momentul a facut deliciul sutelor de mii de telespectatori care privesc emisiunea realizata de Jorge Javier. Se pare ca victima a fost foarte deranjata de tupeul aratat de cel care i-a dezgolit sanul si a cerut explicatii realizatorului emisiunii, scrie Libertatea.


"WHY", primul iaht-insula din lume. WHY (Wally Hermès Yachts) este ambarcatiunea pe care se gaseste o piscina lunga de 25 de metri, o plaja de 36 de metri, se alimenteaza cu energie folosind panourile fotovoltaice, poate traversa Oceanul Atlantic de patru ori fara a ajunge la un tarm si care reprezinta o inovatie in lumea iahturilor, informeaza TwistedSifter.com. Echipajul este format din 20 de membri, iar suprafata locuibila este de 3.400 de metri patrati. Ambarcatiunea a fost proiectata in colaborare cu firma Hermes Yachts si costa 150,8 milioane de dolari, scrie Gardianul.


Zbori mult cu avionul, primesti ca bonus o operatie de marire a sanilor. O companie finlandeza a decis sa-si recompenseze clientii fideli. Pentru a beneficia de o operatie cu silicon, o calatoare trebuie sa foloseasca serviciile companiei aeriene 5 milioane de kilometri iar pentru lifting facial trebuie sa zboare 7 milioane si jumatate de kilometri. Norocoasele vor fi lasate pe mana celui mai bun chirurg platic din Finlanda, Rolf Nordstrom, scrie Libertatea.


Are 300 de orgasme pe zi. Michelle Thompson, o britanica in varsta de 43 de ani, sufera de o afectiune mai putin obisnuita, care o face sa aiba nu mai putin de 300 de orgasme pe zi. Considerata de multe femei o fericire, problema medicala a lui Michelle i-a creat acesteia numai belele. Timp de mai multi ani, Michelle, care are patru copii, nu si-a putut gasi un iubit care sa ii poata face fata, scrie Cancan.


Zboara peste taurii furiosi. Un concurs inedit, de acrobatii peste tauri, a avut loc, recent, in Valencia, Spania. Aflati in arena cu taurii, "Recortadores", asa cum se numesc cei care practica acest "sport", striga mai intai animalul si, in timp ce acesta se indreapta spre ei, executa un salt inalt, ferindu-se astfel din calea furioasei cornute, dupa care fug imediat in spatele unui panou protector, special amplasat in arena. Miscarile cele mai impresionante sunt notate de catre un juriu riguros, iar echipa care strange cele mai multe puncte castiga primul loc, scrie Libertatea.


Cercetatoare, scriitoare si...prostituata! De peste sase ani, o fosta prostituata scrie carti de succes fara sa-si dezvaluie identitatea. Initial, Brooke Magnanti (34 ani) din Marea Britanie s-a hotarat sa faca sex pe bani din cauza saraciei. Povestea britanicei Brooke Magnanti, cu numele de scena Belle du Jour, bate filmul. Pentru ca mama ei nu-i putea plati studiile de doctorat in stiinte, ea s-a angajat ca dama de companie la agentia de escorte Barbarella, din Londra, unde a lucrat timp de un an si doua luni, intre vara lui 2003 si toamna lui 2004, scrie Click.


Au aparut led-uri pentru ochi. Mai nou va puteti pune DRL-uri (Daytime running lights) sub ochi. Acestea au fost create de designer-ul chinez Soomi Park si in curand vor fi comercializate pe piata din Asia. Pretul ramane deocamdata o enigma. Dar cu siguranta cele care le vor purta vor atrage atentia fie zi, fie noapte, in orice imprejurare, scrie Libertatea.


Gafa publicitara? Hyundai promoveaza motoarele BMW. Cei de la Hyundai sunt atenti la detalii. Cel putin pretind ca sunt. Acestia au conceput un banner in care se lauda cu profesionalismul angajatilor sai cand vine vorba de service-ul masinilor. Atentia se opreste in acest punct. Hyundai a folosit intr-un banner publicitar un motor cu adevarat impresionant, unul de BMW M5, scrie AutoDigest.ro.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.