Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 16.11.2009

Ziarul de Vrancea
16 nov 2009 745 vizualizări
Brad Pitt, inselat cu o femeie; Printul Harry a sarutat un gay pentru o bere; Catinca Roman,cumparaturi de lux din pensia mamei; La 64 de ani Danny DeVito se dezbraca de tot intr-un show televizat

Johnny Depp s-a oferit sa-l ajute cu bani pe saracul Nicolas Cage. Actorul Johnny Depp s-a declarat ingrijorat de problemele prietenului sau Nicolas Cage, care trebuie sa plateasca Fiscului american taxe in valoare de 6 milioane de dolari, si doreste sa il ajute. Potrivit unor surse apropiate celor doi actori americani, Depp incearca astfel sa il rasplateasca pentru ajutorul pe care i l-a dat protagonistul productiei "Con Air/ Avionul condamnatilor" pe cand el era la inceputul carierei. "Johnny l-a sunat pe Nicolas si i-a spus sa nu isi faca griji, deoarece il va ajuta sa rezolve totul. Johnny simte ca ii datoreaza cariera sa si lui Nicolas si acum vrea sa il rasplateasca, daca si Nicolas accepta, scrie Gardianul.


Marica s-a combinat din razbunare cu Ilinca Vandici. Dupa amicalul Polonia - Romania, 0-1, tricolorii s-au intors putin dupa miezul noptii la Bucuresti. La scurt timp dupa aterizare, Ciprian Marica si-a facut aparitia intr-un club de fite la bratul Ilincai Vandici. Din gesturile celor doi si din modul in care s-au privit toata seara era limpede ca intre fotbalist si prezentatoarea TV este mai mult decat o relatie de amicitie, scrie Cancan.


Printul Harry a sarutat un gay pentru o bere. Printul Harry face ce face si intra din nou in atentia presei. Ziarul News of the World a relatat astazi ca Harry a sarutat un gay intr-un club in schimbul unei beri. Aflat intr-un bar, Printul Harry a fost rugat de un gay in varsta de 21 de ani pe nume Bennett sa-i ofere un sarut in schimbul unei beri. Fiul lui Lady Diana a acceptat trocul, scrie Libertatea.


Catinca Roman, cumparaturi de lux din pensia mamei. A trait pe picior mare toata viata, insa in ultimii doi ani a fost nevoita sa-si reduca din cheltuieli. A ramas fara job-ul de la Romantica TV si fara pozitia de redactor-sef la revista Tabu, iar din moda nici ea nu mai stie de cand n-a mai avut vreun castig. Chiar daca recunoaste ca momentan nu are nici un venit, Catinca Roman nu se poate obisnui sa stranga cureaua, iar vineri si sambata a fost surprinsa de fotoreporterii Click! in cele mai exclusiviste locuri din Capitala.


La 64 de ani Danny DeVito se dezbraca de tot intr-un show televizat. Actorul american Danny DeVito, in varsta de 64 de ani, va aparea nud in episodul de Craciun al show-ului sau tv numit "It"â„¢s Always Sunny In Philadelphia", informeaza site-ul imdb.com. Danny DeVito a dezvaluit ca aceasta scena era una pe care isi dorea sa o filmeze de mult timp. "Apar in «It"â„¢s Always Sunny In Philadelphia» de circa patru ani si sunt foarte incantat de acest show. La inceput le-am spus (scenaristilor si echipei de filmare, n.r.) ca nu am limite. Vreau sa o fac. Daca facem un show care are acest gen de nebunie, atunci vreau sa trec peste toate limitele", a declarat actorul, potrivit Gardianul.


Moni Columbeanu, cea mai antipatica vedeta din istoria "Dansez pentru tine". Monica Columbeanu si Andrei Vlad au fost nevoiti sa paraseasca vineri seara ringul visurilor in urma putinelor voturi primite de la publicul telespectator. Acestia au decis ca Jean de la Craiova si Sandra Neacsu merita mai mult decat primii sa ramana in competitie, votandu-i in proportie de 71,98%. Diferenta de voturi dintre cele doua echipe este uriasa, fiind, poate, cea mai mare din istoria emisiunii, scrie Cancan.


Alina, pacat ca nu mai joci in filme erotice! Gingasa in telenovela "Ingerasii", eleganta in serialul de epoca "Aniela", psiholog in sitcomul "La Bloc", maseuza in filme pentru adulti. De-a lungul carierei, actrita Alina Chivulescu (35 de ani) a avut roluri pe cat de diferite, pe atat de interesante, insa cel care a pus-o cel mai bine in valoare este, fara indoiala, cel din filmul erotic "Forbidden Zone: Alien Abduction", pelicula produsa de Castel Film in 1996, pe cand Alina avea doar 22 de ani, scrie Click.


"Lasa, mami, ca-ti acopar eu sfarcul!" Cantareata americana Britney Spears se poate considera o mamica norocoasa, pentru ca are in baietii ei un sprijin de nadejde. Aflata la Melbourne, in Australia, artista a plecat la plimbare impreuna cu fiii ei. La iesirea din hotel, lui Britney, care il tinea in brate pe baietelul ei cel mic, Jayden James, in varsta de trei ani, i s-a lasat breteaua la rochie, descoperindu-i sanul. Micutul a fost insa mai pe faza decat mamica lui si i-a acoperit imediat sfarcul cu manuta, scrie Cancan.


Brad Pitt, inselat cu o femeie! Pur si simplu, Brad Pitt a luat foc in secunda in care a auzit-o pe iubita lui, Angelina gangurind la telefon si flirtand cu o voce senzuala. I-a luat telefonul din mana si a verificat cu cine vorbea. A ramas socat: Jenny Shimizu. "National Enquier" sustine ca asa a aflat Brad Pitt ca iubita lui incearca sa reinnoade relatia cu fosta ei iubita din 1996, Jenny Shimizu, scrie Click.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.