Ultima oră

LIFE: Faze Tari 14.11.2009

Ziarul de Vrancea
14 nov 2009 653 vizualizări
A aparut videoclipul care surprinde cum Bugatti-ul Veyron cade in lac; A sunat la 911 pentru sex; Bistrita: Un barbat a spart geamurile a trei locomotive, deranjat de zgomotul facut de acestea, iar relatiile amoroase dintre colegi aduc beneficii intr-o companie

A fost amendata fiindca a hranit ratele din parc. O femeie din Marea Britanie a fost amendata cu 100 de euro fiindca hranea ratele din parc cu bucati de paine, relateaza The Telegraph. Fiul bitanicei a fost lasat sa arunce mancare ratelor in continuare fiindca, conform autoritatilor, este minor si nu poate primi amenda. Vanessa Kelly, in varsta de 26 de ani, a fost oprita si amendata de catre un paznic al parcului, cand aceasta se afla pe o banca impreuna cu fiul sau de 17 luni, scrie Gardianul.


A sunat la 911 pentru sex. Ramas fara credit pe telefon, Joshua Basso din Tampa (Florida), a sunat la 911, in speranța ca va gasi pe cineva cu care sa faca sex. Poliția din Florida l-a arestat pe barbatul in varsta de 29 de ani, dupa ce acesta a sunat la numarul de urgența 911, intreband-o pe operatoare daca poate veni la ea acasa, scrie Click.


Un taxi aerian, va rog! Viorel Ludusan ii plimba pe canadieni cu avionul. Vio, asa cum ii spun prietenii, un ardelean simpatic de 28 de ani, si-a vazut implinit visul de a zbura tocmai pe cealalta parte a pamantului, in Canada. Este pilot comercial in Canada, printre clientii sai numarandu-se oameni de afaceri, turisti sau simpli impatimiti ai zborului, scrie Libertatea.


O ameninta ca o omoara si o arunca in mare daca nu se prostitueaza. Un roman din Alicante, Spania, a fost condamnat la 11 ani de inchisoare, deoarece i-a promis unei conationale ca o ajuta sa se angajeze intr-o macelarie, dar de fapt a obligat-o sa se prostitueze. Potrivit cotidianului La Verdar, Tilica C., de 39 de ani, a adus-o pe femeie in Spania promitandu-i un loc de munca. Din pacate, asa cum s-a intamplat in multe alte cazuri, barbatul a obligat-o pe femeie sa se prostitueze, amenintand ca daca nu il asculta o sa o omoare si o arunca in mare, scrie Libertatea.


Un batran din Statele Unite a distrus 10 super-masini in trei ani. Zilnic apar pe internet zeci de intamplari relatate cu masini foarte scumpe ce isi gasesc prematur sfarsitul. Dintre toate acestea, aflam totusi de pe site-ul celor de la WreckedExotics ca un om de afaceri din Florida poate intra usor in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe masini rare distruse. Acesta a reusit intr-o perioada de doar 3 ani de zile sa distruga cel putin 10 astfel de masini, scrie AutoDigest.ro


Bistrita: Un barbat a spart geamurile a trei locomotive, deranjat de zgomotul facut de acestea. Un barbat in varsta de 36 de ani din Bistrita s-a ales cu dosar penal dupa ce a intrat, joi seara, in zona de securitate a CFR, sarind gardul, si, cu un ciocan, a spart geamurile si farurile a trei locomotive, spunand ca nu mai suporta zgomotul facut de acestea, scrie Gardianul.


Relatiile amoroase dintre colegi aduc beneficii intr-o companie. Un studiu efectuat de cercetatorii britanici a scos la iveala faptul ca relatiile dintre colegi aduc beneficii intr-o companie. Conform studiilor se pare ca persoanele care flirteaza cu colegii de munca au mai multa energie pozitiva si dau un randament mult mai bun la serviciu. Cifrele spun ca unu din cinci respondenti la sondaj a avut cel putin o relatie amoroasa cu un coleg de serviciu, iar un cuplu din zece s-a format la locul de munca, scrie Libertatea.


Italienii divorteaza din cauza animalelor de companie. Animalele de companie au devenit principalul motiv de divort in cazul italienilor, informeaza un studiu al Asociatiei pentru Protectia Animalelor si a Mediului. In urma datelor statistice s-a ajuns la concluzia ca in decursul ultimelor 12 luni, dintr-un total de 1.074 de cupluri italiene care au divortat, 207 au declarat ca primul motiv de separare a fost problema de convietuire cu animalul de companie, scrie Libertatea.


Cea mai in varsta femeie din lume are 125 de ani si 150 de stranepoti. Cea mai in varsta femeie din lume este din Turcia, din provincia kurda Diyarbakir, si are 125 de ani, au declarat autoritatile locale, citate vineri de presa turca. Halime Solmaz, a carei identitate a fost dezvaluita recent, s-a nascut pe 1 iulie 1884, a declarat Irfan Ertas, directorul Departamentului Statului Civil din localitatea Besiri. Aceasta este astfel cea mai batrana femeie din lume, a declarat oficialul turc, scrie Libertatea.


A aparut videoclipul care surprinde cum Bugatti-ul Veyron sare in lac. Bugatti Veyron la apa - Partea a II-a. Joi v-am prezentat isprava unui american distrat care a reusit preformanta de a-si conduce Bugatti-ul Veyron intr-un lac. Nu au trecut nici 24 de ore de atunci si deja a aparut pe internet video-clipul care infatiseaza exact momentul prabusirii in lac a bolidului de 1.000 de cai putere, scrie Autodigest.ro


de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.