Ultima oră

Sa spuna ce bataie am luat si cu cutitul la git

Nicoleta Cristea
14 nov 2009 1506 vizualizări
Batrinii din comuna Bolotesti, tilhariti in luna iulie de patru tineri, printre care si nepotul lor, au fost audiati ieri in cadrul procesului deschis in urma incidentului.

Radu si Safta Sotirca au povestit in fata judecatorului clipele prin care au trecut la momentul tilhariei, precizind ca nu au alte pretentii de la cei patru, in afara de inapoierea sumei sustrase si a telefonului mobil, aflat se pare la nepotul lor, Ovidiu Cioaric. "A zis ca ma taie, l-au trintit pe al meu... Sa spuna ce bataie am luat si cu cutitul la git", a spus batrinica in fata instantei. Radu Sotirca a precizat ca nu i-a vazut bine pe inculpati, insa din cite isi aduce aminte erau patru, pentru ca in timp ce el si sotia sa erau agresati fiecare de cite un tinar, alti doi scotoceau casa dupa prada. Radu Sotirca a mai precizat ca il recunoaste si pe Daniel Tilibasa, care l-ar fi trintit in curte, cu toate ca acest inculpat a sustinut tot timpul ca el nu a participat la fapta, ci a stat in masina. Tot ieri a fost audiata, printre alti martori, si prietena lui Marian Bulnau, unul dintre inculpati, pe care Politia l-a saltat dupa o luna din Iasi, unde cei doi vindeau marfa in piata. In dosarul de fata sint judecati Marian Bulnau, 21 ani, Romeo Scirlet, 31, Daniel Tilibasa, 35 ani, si Ovidiu Cioaric, fiind acuzati ca in noaptea de 18/19 iulie i-au tilharit pe cei doi batrinei din Bolotesti, de unde au luat 3.000 lei si un telefon mobil. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.