Ultima oră

LIFE: Faze Tari 13.11.2009

Ziarul de Vrancea
13 nov 2009 589 vizualizări
Record mondial la dat jos sutienul; A pus hotii pe fuga urland; Ultima fita: gandacii de companie; Lectii de mers pe bicicleta de mii de lire sterline; Cum sa ineci un Bugatti Veyron

Record mondial la dat jos sutienul. Rosie Jones, fata de la pagina 3 a ziarului The Sun, a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce, intr-un minut, a reusit sa-si dea jos sutienul si sa si-l prinda inapoi de sapte ori, noteaza Click.


A pus hotii pe fuga urland. Doi pusti care au vrut sa se pricopseasca jefuind o statie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL) de pe strada Ciurului, din sectorul 4 al Capitalei, au fost pusi pe fuga intr-un mod mai putin obisnuit. Tinerii banditi, care, miercuri seara, au navalit peste casiera pe care au amenintat- o cu o arma ca sa le dea incasarile, au fost opriti in tentativa lor de a da lovitura de... urletele femeii speriate, scrie Libertatea.


O femela-rechin a nascut printr-o rana. Vizitatorii unui parc acvatic din Noua Zeelanda au avut parte de un moment neobisnuit zilele trecute. Un rechin a muscat burta unei femele-rechin gestante, iar patru dintre pui au iesit prin rana facuta in pantec, scrie Libertatea.


VIDEO Cum transformi o consola de jocuri video intr-o masina adevarata. Garnet Hertz, un artist contemporan, a transformat jocul video de curse Sega OutRun din 1986, care simuleaza condusul unui modelul Testarossa de la Ferrari, intr-un adevarat autovehicul. S-a folosit de un scuter electric cu 3 roti pentru a realiza un automobil ce atinge maxim 35km/h. Interesant, dar mai interesanta este solutia software aleasa pentru a reprezenta lumea reala pe ecranul jocului, scrie AutoDigest.ro


Arestat pentru ca transporta ... paianjeni!!! Rapitorul de paianjeni a fost depistat si arestat la Rio. Politia braziliana a descoperit pe aeroportul din Rio de Janeiro un grup de pasageri clandestini neobisnuiti: 1.000 de paianjeni, ascunsi in bagajele unui britanic care se pregatea sa paraseasca tara. Barbatul - a carui identitate nu a fost dezvaluita - este acuzat ca ar fi incalcat legea care interzice exportul de animale salbatice fara autorizatie, scrie Click.


Ultima fita: gandacii de companie! Nu e vorba despre insectele urate care va invadeaza bucataria, ci de unele simpatice, aduse tocmai din padurile tropicale. Vi se pare excentric sa cresteti o chinchilla, o testoasa sau un porcusor de Guineea? Ati parea usor depasiti in materie de animale de companie. Gandacii tropicali au devenit acum ultima fita printre pasionatii de vietati exotice. Andrei Vasile e un tanar din Cluj, student la stomatologie, care s-a imprietenit de peste trei ani cu animalele exotice. El traieste sub acelasi acoperis cu tarantule, serpi, crabi, scorpioni, dar si cu gandaci gigant. Pe toate le ingrijeste atent si le studiaza comportamentul, scrie Click.


Lectii de mers pe bicicleta de mii de lire sterline. Marea Britanie a cheltuit mai multe mii de lire sterline pe un ghid de 93 de pagini, in doua volume, care ii invata pe politisti cum sa mearga pe bicicleta, relateaza AFP, citand tabloidul The Sun. Cartea, care este inca la nivel de proiect, contine sfaturi despre cum sa iti mentii echilibrul pe bicicleta si ii invata pe ofiteri sa nu infrunte un suspect cand sunt in sa. Volumele cuprind si o schita care arata cum trebuie facute virajele in intersectii, noteaza EvZ.


Cum sa ineci un Bugatti Veyron. Cand esti posesorului uneia dintre cele mai scumpe, mai puternice si exclusiviste masini din lume, e foarte usor sa pierzi contactul cu realitatea si sa te crezi nemuritor si mereu stapan pe situatie. Un Bugatti Veyron este o capodopera a tehnicii moderne, dar nu trebuie niciodata sa uiti ce bestie se ascunde sub capota. Altfel risti sa patesti ca cel din imaginile urmatoare, scrie AutoDigest.ro




de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.