Ultima oră

Batrin intoxicat cu ciuperci

Raluca Manolache
13 nov 2009 1012 vizualizări
Un barbat de 50 ani din Focsani a ajuns miercuri seara la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani dupa ce a mincat ciuperci culese din flora spontana.

Batrinul a ajuns la spital la 30 de minute dupa ce a mincat din ciulamaua pe care si-o preparase. Acesta le-a spus doctorilor ca a cules ciupercile de pe un teren viran. "Barbatului i s-au facut spalaturi gastrice si a fost internat in sectia de interne, iar acum se afla in afara oricarui pericol", a precizat Alina Pelin, purtatorul de cuvint al Spitalului. Medicii atrag atentia ca oamenii ar trebui sa fie precauti in momentul in care consuma ciuperci culese cu mina lor, intrucit acestea ar putea fi otravitoare. Cei care maninca ciuperci otravite risca sa faca insuficienta hepato-renala sau chiar sa moara in scurt timp. Simptomele intoxicatiei sint, in general, greata, varsaturi, diaree, dureri abdominale, ce pot aparea la putin timp de la consum. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.