Ultima oră

Noi infochioscuri si-au facut aparitia in Focsani

Doina Ganea
12 nov 2009 1061 vizualizări
La nici un an de la montarea celor vechi, Primaria Focsani instaleaza in aceste zile doua noi chioscuri de informare pentru cetateni.

Acestea sint amplasate la fel ca si cele vechi la Gara si in Centru, dar si la Ceasul Rau. "In prezent se fac conexiunile pentru cel din Centru, iar saptamina viitoare pentru cel de la Gara, dupa care in zilele urmatoare infochiscurile or sa devina functionale", a declarat Dan Cazaciuc, directorul Directiei de Comunicare din cadrul Primariei Focsani. Calculatoarele din cele doua infochioscuri vor oferi informatii despre activitatea din Primaria Focsani si Consiliul Local. Cele doua chioscuri au costat 20.000 de euro si au fost schimbate acum gratuit de catre firma furnizoare. In acest pret au intrat aparatele, soft-urile instalate precum si garantia pentru urmatorii doi ani. "Fac parte din proiectul Primariei de a inlesni comunicarea cu cetatenii si pentru a spori gradul de utilizare a tehnologiei in Focsani. Sint extrem de facil de accesat. In total au costat 20.000 de euro, aici intrind echipamentul, garantia pe 2 ani, instalarea, configurarea, personalizarea softului, precum si instruirea personalului care le administreaza. Cele noi au fost oferite promotional de firma respectiva si nu au mai costat nimic. Cel de la Gara nemaivind aceeasi forma circulara nu va mai fi amplasat asa central, ci probabil in statia de autobuz", a mai declarat Dan Cazaciuc. Se pare ca cele doua infochioscuri vechi fost schimbate pentru ca ori de cite ori se producea o intrerupere de curent electric, de atitea ori ele trebuiau repornite de un specialist. In acest moment infochiscurile ofera doar informatii legate de organizarea si atributiile Primariei, precum si datele de contact ale principalelor unitati subordonate, insa in curind gama lor va fi extinsa cu date despre turism, despre activitati culturale, spectacole, precum si rezumate ale sedintelor de Consiliu Local. Potrivit reprezentantilor Primariei, infochioscurile nu vor fi pazite pentru ca sint dotate cu sistem antivandalism. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.