Ultima oră

LIFE: Neuronul Stingher11.11.2009

Ziarul de Vrancea
11 nov 2009 603 vizualizări
Fosta iubita a lui Nicola povesteste cum "i-a tras un capac dupa ceafa" Ginei Pistol; Jane Fonda sustine ca la 71 de ani ai parte de cel mai bun sex

Jane Fonda: "Datorez frumusetea mea 30% genelor mostenite de la parintii mei, 30% unei vieti sexuale active si 10% chirurgiei plastice (...) La 71 de ani ai parte de cel mai bun sex! Nu as vrea sa mai fiu tanara". (Libertatea)


Dana Dorobantu, fosta iubita a lui Nicola povesteste cum a umilit-o pe Gina Pistol: "Eu am mers la Nicola sa-i cer niste fotografii, iar Gina, care tocmai se cuplase cu el, m-a tras de par si mi-a spus: "Tu sa nu vorbesti cu asta!". Acest lucru m-a deranjat, dar am reusit sa ma abtin. Insa ea m-a tot sicanat, urmarindu-ma la toaleta de mai multe ori. Ceea ce nu stia ea era ca nu e bine sa te iei de mine cand sunt pilita. Si atunci eram, asa ca i-am turnat un pahar cu bautura in cap. Mai ales ca eu sunt mult mai inalta decat ea. Ea a ridicat mana sa dea in mine, dar eu m-am ferit si i-am tras un capac dupa ceafa. Toata lumea radea, in frunte cu Nicola, care nu a sarit sa ne desparta". (Cancan)



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.