Ultima oră

Impuscat din greseala de colegul de vinatoare

Dan Chiriac
10 nov 2009 1283 vizualizări
Un barbat din Vinatori a fost vinat din greseala dupa ce mai multe alice au ricosat u victima, in virsta de 43 de ani, a fost operata ieri

Un barbat care a luat parte la o partida de vinatoare, desfasurata duminica, a fost impuscat din greseala de un coleg intr-ale vinatorii. Sandel Sava, 43 ani, din comuna Vinatori, a ajuns la Spital, dupa ce mai multe alice l-au lovit in timpul partidei desfasurate pe fondul de vinatoare Focsani. In jurul orelor 11.00, barbatul se afla cu mai multi prieteni la o vinatoare de iepuri. Un foc de arma a unui coleg a dus la nefericitul incident, dupa ce mai multe alice au ricosat dintr-un stilp de beton in abdomenul si unul dintre genunchii victimei. "In data de 8 noiembrie 2009, pe Fondul de vinatoare 39 Focsani s-a efectuat vinatoare colectiva la iepure, fazan si potirniche. Au fost efectuate instruirile de protectie a muncii. La una dintre goane, din cauza unui ricoseu, a fost ranit un membru vinator", ne-a transmis Mircea Grosu, purtatorul de cuvint al Asociatiei Judetene de Vinatoare si Pescuit Sportiv. Barbatul a ajuns la Spitalul Judetean, unde, ieri dimineata, a fost supus unei interventii chirurgicale. Victima a suferit rani in regiunea abdomenului si a genunchiului sting. Sandel Sava se simte bine acum si nu prezinta nici un pericol postoperator, dupa cum spun medicii, iar in maxim trei zile va putea pleca acasa. "Am fost sesizati de medicii de la spital despre faptul ca barbatul a fost adus cu plagi superficiale produse prin impuscare. Echipa de cercetare deplasata la fata locului a constatat faptul ca pe fondul de vinatoare Focsani a fost organizata o vinatoare de iepuri. Astfel, in momentul in care unul dintre participantii la vinatoare a impuscat un iepure, mai multe alice au ricosat si l-au lovit pe barbatul care se afla in imediata vecinatate, pe aliniamentul de tragere", a relatat subinspectorul Catalina Olteanu, ofiterul de presa al Politiei. Politistii continua cercetarile sub aspectul savirsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.