Ultima oră

Directorul adjunct de la ITM s-a maritat cu un fotbalist

Daniel Garleanu
9 nov 2009 8276 vizualizări
Democrat-liberala Eliza Tarba s-a casatorit simbata cu tinarul cu care se iubeste de sase ani si care joaca pentru CSM Focsani

Eliza Tarba si Ionut Botezatu s-au hotarit dupa sase ani de iubire sa isi oficializeze relatia, intr-o frumoasa zi de toamna. La inceput au fost doar buni amici, insa totul s-a transformat intr-o frumoasa poveste de dragoste care i-a dus simbata in fata ofiterului de stare civila si mai apoi la altar. Alaturi le-au fost foarte multi prieteni. Eliza are 27 de ani si o cariera profesionala si politica de invidiat. Ea este in prezent membru in Biroul Electoral Judetean din partea PD-L, director coordonator adjunct la Inspectoratul Teritorial de Munca Vrancea si membru in conducerea organizatiei de tineret a partidului. Alesul ei, Ionut, are 28 de ani si o mica afacere care ii asigura sustinerea familiei. In plus, proaspatul insuratel joaca si fotbal la CSM Focsani, pe postul de atacant. Domnul si proaspata doamna Botezatu si-au adunat invitatii din seara nuntii la restaurantul Fashion Center din Focsani, de unde a lipsit tocmai ministrul si senatorul Sorina Placinta, proprietara salonului, retinuta la Bucuresti de treburi evident politice. Ministrul nu i-a uitat insa pe proaspetii familisti, la receptie gasindu-se un "mic" cadou de nunta. Nasii celor doi tineri au fost Corina si Catalin Usurelu, bunii lor prieteni. Printre invitati, la petrecere au putut fi zariti colegi de partid precum Alin Trasculescu, Maria Parcalabescu, Razvan Mustea, Nicu Tanase, Mugurel Malureanu, Adrian Baciu sau Daniel Gongu, care au profitat de ocazie pentru a mai discuta despre politica si alegeri, intre doua dansuri. Si lumea fotbalului a fost reprezentata la nunta de mai multi jucatori, alaturi de care a stat si antrenorul echipei FC Panciu, Ionica Serea, insa nici colegele directoare ale Elizei, Victoria Diaconu si Simona Panciu, nu au lipsit de la marele eveniment. Din pricina implicarii in viata politica a Elizei, proaspata familie Botezatu nu se va grabi cu luna de miere, sotii hotarindu-se sa astepte rezultatul alegerilor prezidentiale si apoi sa isi organizeze o escapada matrimoniala. In principiu aceasta se va petrece in Elvetia, dupa cum ne-a spus proaspata doamna Botezatu. "Mi-a fost mai greu cu pregatirile de nunta datorita si locului pe care il ocup in Biroul Electoral Judetean. Sotul meu nefiind implicat in politica, m-a ajutat si m-a sprijinit foarte mult. Ma bucur ca am avut o petrecere de nunta reusita, zicem noi, si le multumim tututor celor care ne-au fost alaturi", ne-a spus mireasa. Ziarul de Vrancea le doreste proaspetilor familisti "Casa de piatra!" si ani frumosi impreuna. (Daniel GIRLEANU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 2 ore, 19 minute, 47 secunde
Se spune de duduia ca este de aceeasi calitate ca si tovarasa Udrea....; o fi sau o nu fi.....?! Raspunsul il stim toti .
, acum 739398 zile, 2 ore, 19 minute, 47 secunde
Bai tantalaule oare ma'ta e vreo copie a Elenei Lupescu si ia trebuit o scula barosana, ca a lui Carol, ca sa te conceapa ? Dovada-i ca a iesit un bou ca tine !
, acum 739398 zile, 2 ore, 19 minute, 47 secunde
Desi nu impartasesc orientarile politice ale proaspetei doamne cred ca nu trebuie sa amestecam viata privata cu cea politica si in consecinta le doresc proaspetilor soti multa fericire, sanatate si citeste integral
, acum 739398 zile, 2 ore, 19 minute, 47 secunde
Eliza e foarte frumoasa ! Ii urez sa fie fericita! Eliza and Ionut sa fiti fericiti! Casa de piatra!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.