Ultima oră

Focuri de arma din limuzina, pe soseaua E85

Dan Chiriac
7 nov 2009 1456 vizualizări
Un tinar din Galati a incercat ieri sa-si faca dreptate in trafic cu un pistol pe care-l detinea in mod legal, intrucit masina in care se afla nu a fost lasata sa depaseasca o alta.

Din acest motiv, Ionut Ceobotaru, 28 ani, s-a ales cu dosar penal. Incidentul s-a produs ieri dimineata, pe soseaua europeana E 85, linga satul Calimanesti. "Pe E 85 a fost depistat in trafic tinarul care, in timp ce se deplasa pe directia Adjud-Focsani cu un autoturism marca Audi A6, in calitate de pasager, pe fondul sicanarii in trafic cu un alt conducator auto, a tras doua focuri de arma in plan vertical, cu un pistol cu bila de cauciuc, pe care il detinea in mod legal", spune subinspectorul Catalina Olteanu, ofiterul de presa de la Politie. Tinarul s-a ales cu dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de uz de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept. Pistolul si munitia gasite asupra tinarului au fost indisponibilizate pina la solutionarea definitiva a cauzei. Astfel de incidente sint tot mai dese in trafic. Multi teribilisti, aflati in masini puternice, cred ca pot rezolva cu pistolul sicanele din trafic si ajung sa raspunda penal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.