Ultima oră

Malureanu are de ieri un adjunct la Garda Financiara

Doina Ganea
6 nov 2009 1610 vizualizări
Miercuri a avut loc la Bucuresti concursul pentru ocuparea postului de comisar sef adjunct al Garzii Financiare Vrancea

Potrivit directorului coordonator Mugurel Malureanu, la concurs s-a inscris doar o singura persoana, care a si fost admisa pentru postul de adjunct, la recomandarea organizatiei PD-L. "Este vorba de comisarul Costel Stan. Este un om de baza in institutie, are studii de specialitate, master si experienta. Este un profesionist cu sustinere politica", ne-a declarat comisarul sef Mugurel Malureanu. Postul de adjunct a fost vacantat dupa ce in urma cu mai bine de o luna comisarul Mihai Bojoaica a fost destituit ca urmare a unui incident rutier, in urma caruia a dat explicatii la Parchet. Potrivit aceleiasi declaratii, zvonurile aparute in ultima vreme privind unele nemultumiri ale comisarilor aflati in subordinea sa nu ar fi reale. "Nu a fost nici o revolta in institutie, sint numai zvonuri care provin din interiorul institutiei, de la cei care au evident alte optiuni politice. Nu exista nici o revolta in cadrul Garzii Financiare", a tinut sa precizeze democrat-liberalul Mugurel Malureanu. Declaratia vine dupa ce au aparut informatii ca unii comisari ar fi refuzat sa mearga pe teren, la anumite controale, intrucit acestea sint interpretate ca fiind comandate politic de PD-L, in contextul campaniei electorale. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.