Ultima oră

Demis, seful Finantelor se plinge instantei

Doina Ganea
5 nov 2009 1855 vizualizări
Din spatele unui certificat de boala, Marian Lungu da ANAF-ul in judecata pentru a reveni in scaunul de director

Marian Lungu a fost demis din fruntea Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea. Potrivit informatiilor furnizate ieri Ziarului de Vrancea de catre biroul de relatii publice al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), directorul coordonator al Finantelor Publice a fost demis din functie. "Atributiile de director coordonator vor fi preluate de domnul Constantin Grigorica. Pentru acest post urmeaza sa fie organizat concurs", ne-a declarat directorul de comunicare al ANAF, Sabina Zeres. Din discutiile purtate in aceste zile cu Marian Lungu, fostul director al DGFP n-a vrut sa recunosca faptul ca a fost suspendat din functie inca de saptamina trecuta si ca in prezent cauta solutii de revenire pe post in spatele unui certificat medical. Intre doua analize, Lungu a gasit suficient timp sa faca o sesizare in instanta in care sa ceara suspendarea ordinului de demitere si revenirea pe functia de director. "Deocamdata astept ca Ministerul de Finante sa revina asupra deciziei. Eu n-am ce ordin sa contest pentru ca intre mine si Ministerul de Finante n-a fost un contract de subordonare, ci unul de management cu drepturi si obligatii de fiecare parte. Cele doua parti ale contractului fiind pe acelasi picior de egalitate. Eu, cel mult, pot sa contest decizia unui functionar de a da un ordin de reziliere a contractului in momentul in care eu eram in concediu medical. Acum va rog sa ma scuzati, sint un om bolnav"¦", ne-a spus Marian Lungu, punind capat dialogului. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.