Ultima oră

Un barbat a murit de frig linga calea ferata

Raluca Manolache
5 nov 2009 1067 vizualizări
Frigul a facut deja prima victima in Vrancea. La numai 48 ani, un barbat care a fost zarit in ultimele zile prin Gara Focsani a murit de frig.

Gheorghe N. a fost gasit ieri dimineata de politistii de la Transporturi Feroviare in liziera de linga linia de cale ferata din Focsani. Barbatul era "inlemnit" de parca si-ar fi petrecut toata noaptea in frig. "A fost gasit in liziera de protectie a caii ferate un barbat in stare de inconstienta. Barbatul nu raspundea la stimuli, fiind chemata Ambulanta. Medicul de pe ambulanta l-a stabilizat si mai apoi barbatul a fost transportat la spital", a precizat agentul sef Enache Titel, sef de post la Politia TF Focsani. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente au decis sa il trimita in sectia de terapie intensiva, insa la scurt timp barbatul a decedat. "A primit diagnosticul de hipotermie severa, stare comatoasa, stop cardio-respirator resuscitat si etilism cronic", a precizat Oana Racu, de la Biroul de Presa al Spitalului. Oamenii legii cred ca acesta nu va fi un caz singular, pentru ca in Gara au inceput sa se adaposteasca tot mai multe persoane care nu au un acoperis deasupra capului. Solutia pentru salvarea acestor vieti ar fi amenajarea unor spatii pentru oamenii fara adapost. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.