Ultima oră

LIFE: Faze Tari 04.11.2009

Ziarul de Vrancea
4 nov 2009 796 vizualizări
Are 204 kilograme si cauta partenera de sex; Mananca 20 de kilograme de legume, in fiecare zi, la apus; Pablo Escobar a facut focul cu bancnote in valoare de peste doua milioane de dolari; Poftiti la trufe de 8.000 de dolari


Poftiti la trufe de 8.000 de dolari. Patronul renumitului restaurant Nellos din New York se bucura ca localul sau este preferatul vedetelor din diferite domenii, care, dupa o masa copioasa si servicii impecabile, sunt foarte generoase cu romanul, lasandu-i bacsis mii de dolari. Insa pentru a fi sigur ca ii va avea multa vreme drept clienti pe cei cu dare de mana, botosaneanul investeste, la randul lui, sume impresionante pentru a achizitiona cele mai scumpe si mai fine produse cu care sa-i rasfete pe cei care ii trec pragul. Mandria restaurantului Nellos, de exemplu, sunt trufele albe, pe care Balan le achizitioneaza la un pret astronomic: 8.000 de dolari kilogramul, scrie Cancan.


Pablo Escobar a facut focul cu bancnote in valoare de peste doua milioane de dolari. Sebastian Marroquin, fiul lui Pablo Escobar, cel care si-a schimbat numele din Juan Pablo Escobar a afirmat ca tatal sau a facut focul cu bancnote in valoare de peste doua milioane de dolari pentru ca sora sa, Manuela sa se incalzeasca. Micuta suferea de hipotermie. Mai mult, in timp ce fugea de politie, Escobar a folosit focul facut din bani si pentru a prepara mancarea, scrie Libertatea.


Vrei sa-i atingi sanii? Nu-ti trebuie decat 150.000 de dolari. Mulajul sanilor vedetei Tila Tequila este dorit, indiferent de pret, de mai multi oameni de pe planeta care liciteaza pentru a obtine acest suvenir. Tila merge si mai departe cu propunerea sa. Dupa ce si-a dat seama ca exista indivizi pe planeta care dau si 50.000 de dolari pe o bucata de ghips in forma sanilor ei, prezentatoarea TV le promite admiratorilor ei ca le va inmana personal produsul pentru a elimina dubiile, scrie Click.


Are 204 kilograme si cauta partenera de sex. Desi multi ar putea sa o considere dizgratioasa, americanca Deidra Daley Everett nu are niciun complex in ciuda faptului ca are 204 kilograme. Blonda, in varsta de 32 de ani, pozeaza de multi ani pe internet si in reviste in ipostaze sexy si provocatoare, avand admiratori cu miile. Pentru ca in curand va fi o femeie divortata, Deidra a pornit in cautarea sufletului-pereche. Bisexuala convinsa si adepta a sado-masochismului, ea ar prefera acum o femeie alaturi de care sa-si petreaca viata si sa-si satisfaca fanteziile sexuale, scrie Cancan.


Mananca 20 de kilograme de legume, in fiecare zi, la apus. Un indian din Lucknow e vegetarian convins. Ba chiar ai putea spune ca intrece masura, deoarece consuma zilnic 20 de kilograme de legume. Nazim Baig (32 de ani) fura in fiecare seara legume din gradinile vecinilor sai, care deja s-au obisnuit cu ideea si il lasa sa-si faca de cap. Potrivit cotidianului Bernama, indianul a fost obisnuit de mic sa manance cruditati si, pentru ca nu ii tin de foame, a ajuns sa consume pana la 20 de kilograme zilnic. El mananca mereu, la apusul soarelui, scrie Libertatea.


Ursoaica cheala, "specie" noua la un zoo din Germania. Dolores si Bianca, doua ursoaice cu ochelari de la gradina zoologica din Leipzig (Germania), si-au pierdut aproape intreaga blana, un fenomen care a ramas neexplicat, a anuntat o purtatoare de cuvant a institutiei. Diagnosticul este in curs, a adaugat purtatoarea de cuvant, precizand ca ursoaicele sufera de o problema cutanata. Dolores, in varsta de 15 ani, nu mai are decat cateva smocuri de par pe cap, scrie Click.


Sarkozy, in reclama la detergent la 12 ani. Presedintele francez Nicolas Sarkozy a fost protagonistul unei reclame la detergent pe vreme cand avea doar 12 ani. In reclama din 1967, micutul Sarkozy e tuns bob si este foarte blond, fiind aproape de nerecunoscut, scrie Cancan.


2 milioane de euro, o uratenie de masina cu "dinamica contemporaneitatii". Una dintre cele mai scumpe masini din lume cu un nume pe care prea multa lume sa-l recunoasca. Nu e un Bugatti sau un Rolls-Royce, e un.... Tramontana. O adevarata nebunie de masina care, mai degraba, seamana cu un cockpit de avion de vanatoare, decat cu un automobil, scrie AutoDigest.ro.



de R.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.