Ultima oră

Doru Calistru a pierdut postul de sef la Siguranta alimentelor

Nicoleta Cristea
4 nov 2009 2248 vizualizări
u noul director coordonator al DSVSA asteapta ordinul de numire

Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Vrancea a ramas din nou cu schema incompleta, in urma concursului pentru functiile de conducere, organizat luni. Potrivit rezultatelor afisate ieri, daca postul de director coordonator, ca si cel de adjunct economic a fost adjudecat, de aceasta data a ramas vacanta functia de adjunct pe siguranta alimentelor. Pentru postul de director plin la DSVSA Vrancea s-au inscris initial trei candidati, cistigator fiind Mirel Iordache. Cu toate acestea, noul conducator al medicilor veterinari din judet nu a primit numirea oficiala, in acest moment el fiind incadrat pe post la Bucuresti. "Deocamdata sint in continuare medic sanitar-veterinar la Bucuresti si voi prelua postul in Vrancea in momentul in care presedintele ANSVSA imi va semna ordinul de numire. Nu este ceva nou pentru mine, intrucit am avut posturi de conducere si aici, in Bucuresti, unde este o altfel de organizare. Pina cind voi veni in Vrancea probabil actele vor fi semnate in continuare de persoana care detine interimatul. Am o idee despre organigrama de la DSVSA Vrancea, insa nu pot da amanunte, stiu doar ce posturi au fost scoase la concurs", ne-a spus cistigatorul fotoliului de director coordonator al DSVSA, care a fost sustinut de PD-L pentru aceasta functie. Si fostul director coordonator sustinut de PSD, Luminita Deliu, isi depusese dosarul, insa s-a retras in ultimul moment. In acelasi timp, si Mariana Amaricai si-a aratat intentia de a trece mai departe de functia de interimar, pe care a detinut-o dupa debarcarea doctorului Deliu, insa a picat examenul cu 55 de puncte. Totusi, ea va ocupa in continuare fotoliul de adjunct. Pentru functia de adjunct pe siguranta alimentelor a candidat doctorul Doru Calistru, insa a fost respins. In schimb, in urma concursului organizat de ANSVSA, a fost ocupat postul de adjunct economic, de catre Victor Ilie. Acest post a fost vacant inca din primavara acestui an, si nici unul dintre candidatii la concursurile organizate anterior nu a reusit sa ocupe functia. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 14 ore, 13 minute, 44 secunde
ACEST TRASEIS , CHITARIST LA MESELE TUTUROR MAI VREA SA FIE DIRECTOR PENTRU SIGURANTA ALIMENTELOR ,ACEST NEPREGATIT IN DOMENIUL VETERINAR , DLE . CALISTRU ASCUNDETE SUB POALA AMANTEI , NU MAI INCURCA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.