Ultima oră

Veterinarii au sef nou, de la Bucuresti

Ziarul de Vrancea
3 nov 2009 1954 vizualizări
PD-L promoveaza o familie de directori la DSVSA si la Inspectoratul pentru Calitatea Semintelor

Schimbarile continua la virful institutiilor. Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Vrancea are de ieri un sef nou, in urma concursului care a avut loc la BucurestiEste vorba despre Mirel Iordache, fost medic veterinar sef la ANSV in Sectorul 1 Bucuresti. Acesta o va inlocui pe Mariana Amaricai, care a detinut functia de director interimar, dupa demiterea medicului Luminita Deliu, sustinuta de PSD. "Sectorul 1 face cit sase judete din punct de vedere profesional si al complexitatii unitatilor. Domnul doctor a acceptat sa vina la Focsani", ne-a spus Alin Trasculescu, liderul PD-L, care l-a sustinut pe Iordache pentru ocuparea acestei functii. Asumat de PD-L, Mirel Iordache, absolvent al promotiei 1999, face parte dintr-o familie de agronomi si, mai recent, de directori. Mama sa, Geta Iordache, a cistigat de curind conducerea Inspectoratului pentru Calitatea Semintelor si a Materialului Saditor. Tot in urma concursului de ieri a fost confirmat pe functie si actualul director coodonator adjunct pe siguranta alimentelor, Mariana Amaricai. Si Doru Calistru a candidat ieri pentru celalalt post ramas liber, de director adjunct, insa nu se stie ce se va intimpla cu mandatul sau, tinind cont ca este un militant PSD, iar PD-L a ramas singur la guvernare. Medicul Luminita Deliu, demisa in urma cu aproape o luna, a anuntat ca va contesta in instanta demiterea sa si are proces pe rol la Curtea de Apel Galati. DSVSA mai are disponibil un post de director economic pentru care nu a aplicat nimeni. (E. POPESCU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.