Ultima oră

Loviti in cap de un panou publicitar

Ziarul de Vrancea
31 oct 2009 1259 vizualizări
Incidentul s-a produs ieri, in centrul Focsaniului, iar cele doua victime au ajuns la spital cu capetele sparte

Doua persoane au fost victimele unui accident stupid, petrecut ieri pe bulevardul Unirii din Focsani. Niculina Tertelac, 64 ani, din comuna Urechesti, si Florin Vlad, 36 ani, din comuna Cimpineanca, asteptau la semafor, moment in care, din cauza vintului, un panou publicitar le-a cazut in cap. Incidentul a avut loc in intersectia de la BIG, cind cele doua persoane asteaptau culoarea verde la semafor pentru a traversa strada. "Eram la trecerea de pietoni de la BIG in momentul in care a picat un panou metalic publicitar. A lovit-o pe mama si apoi a ricosat intr-un alt trecator. Mi-a spus ca se prabuseste si am prins-o", ne-a relatat Amalia Ana, fiica Niculinei Tertelac care a asistat la incidentul care se putea transforma in tragedie. La fata locului au ajuns medicii de la ambulanta, dar si politistii, care asteapta o plingere in acest caz pentru a demara o ancheta. Cei doi trecatori au ajuns la spital fiind diagnosticati cu traumatism cranio-cerebral acut deschis. "Daca cele doua victime sau una dintre ele va depune plingere, atunci vom demara cercetarile in acest caz. Pentru acest incident vor fi anchetate firma careia ii apartine panoul publicitar si/sau cea care l-a montat. Pentru a demara ancheta e nevoie de plingere, dar si de un certificat medical care sa ateste leziunile suferite. Se pot efectua cercetari pentru savirsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa", ne-a spus subinspectorul Catalina Olteanu, ofiterul de presa al politiei vrincene. Astfel de incidente au mai avut loc in Focsani, dar pina acum nu s-au soldat cu victime. In general, panourile publicitare doborite de vint cadeau linga persoanele aflate in apropiere, dar nu le loveau. Asemenea incidente au fost provocate si de tencuiala cazuta de pe blocurile vechi. (R. MANOLACHE, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.