Ultima oră

Concurs pentru sefia veterinarilor vrinceni

Nicoleta Cristea
31 oct 2009 1040 vizualizări
Autoritatea Nationala pentru Siguranta Alimentelor a scos la concurs posturile de conducere vacante din Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Vrancea.

Aceasta dupa aproape o luna de cind directorul coordonator Luminita Deliu, sustinuta de PSD, a fost destituit. Examenul a fost anuntat de ANSVSA pe 29 octombrie, prima zi de depunere a dosarelor fiind la aceeasi data. Ultima zi in care Autoritatea va primi dosare va fi astazi, iar evaluarea se va desfasura pe 2 noiembrie, incepind cu ora 11.00, la Bucuresti. DSVSA Vrancea are vacante, conform Autoritatii, posturile de director coordonator, director coordonator adjunct pe siguranta alimentelor si director adjunct economic. Cel mai probabil in aceste fotolii vor fi instalati oameni ai PD-L, partid care a ramas singur la guvernare. Nu este exclus sa revina in functie si fostul director executiv Ionel Duta care a obtinut in justitie o hotarire prin care a anulat ordinul de destituire, care a operat dupa preluarea puterii de PSD si PD-L. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 14 ore, 22 minute, 52 secunde
Astai postul meu si tin cu dintii de el.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.