Ultima oră

Cind am deschis usa, pasagerii au cazut din microbuz ca griul din sac!

Doina Ganea
31 oct 2009 1586 vizualizări
Masina inspectorilor de la Autoritatea Rutiera Romana a fost blocata ieri in trafic de citiva transportatori furiosi, prinsi cu mita-n sac

Doi inspectori de la Autoritatea Rutiera Romana (ARR) Bucuresti si unul din Vrancea au fost vineri dimineata, in jurul orei 5.00, victimele transportatorilor pe care ii controlau. Inspectorii aflati pe traseul spre Virtescoiu au fost nevoiti sa apeleze la numarul unic de urgenta 112 pentru ca microbuzele operatorilor de transport sa le deblocheze calea. Primind sesizari nenumarate ca pe unele trasee din judet pasagerii care fac naveta sint incarcati in microbuze precum sardele si nici bilete de transport nu primesc, inspectorii ARR au fost ieri in control pe ruta Focsani ""Pietroasa. Aici au descoperit in doua microbuze apartinind aceluiasi transportator autorizat de Consiliul Judetean ca oamenii stateau claie peste gramada, ca sacii de cartofi. "La unul dintre microbuze s-a gasit cu 19 persoane mai mult peste capacitatea masinii, iar la altul cu 21 de persoane in plus. La acesta din urma pasagerii nu aveau nici tichete de calatorie. Oamenii stateau ca sardelele. Cind am deschis usa, trei dintre ei au cazut ca griul din saci. Trei au cazut efectiv cind s-a deschis usa. Soferii ne-au blocat masina ARR in trafic, de a trebuit sa sunam la 112 ca sa putem pleca", ne-a declarat seful ARR Vrancea, Titi Juganaru. Cei doi transportatori au fost sanctionati pentru suprapopularea masinilor si neeliberarea biletelor de calatorie cu amenzi in valoare de 8.000 lei in total. Titi Juganaru, asumat de PD-L pentru functia de director ARR, respinge ca nefondata orice acuzatie legata de comandarea politica a acestor controale, asa cum a sustinut PSD in ultima perioada. "N-are nicio treaba controlul cu politica. Am fost sesizati ca oamenii stau inghesuiti si nu primesc bilete si s-a dovedit ca reclamatia a fost intemeiata", a subliniat Juganaru. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 9 ore, 14 minute, 8 secunde
j eu eram unu din aia de cadeau...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.