Ultima oră

POLITICA:CCR a aminat pentru 9 decembrie luarea unei decizii in cazul legilor asumate de Guvernul Boc

Ziarul de Vrancea
28 oct 2009 546 vizualizări
Curtea Constitutională a Romaniei a aminat, miercuri, pentru 9 decembrie, luarea unei decizii in ceea ce priveste constitutionalitatea sau neconstitutionalitatea Legii reorganizarii institutiilor publice, a Legii educatiei si a Legii salarizarii unitare a personalului bugetar, asumate de Guvernul Emil Boc in sedinta comuna a celor două Camere din data de 15 septembrie.

Legea educaÃiei ºi cea a reorganizării institutiilor publice au mai fost discutate de judecătorii CCR, insă acestia au amanat dezbaterile pentru 28 octombrie. Liberalii au depus pe 23 septembrie la CCR sesizările de neconstitutionalitate privind Legea educatiei naÃionale si, impreună cu UDMR, a Legii de restructurare a agentiilor din subordinea Guvernului, de rationalizare a cheltuielilor publice, sustinere a mediului de afaceri si respectare a acordului cu Fondul Monetar International si Comisia Europeană, iar pe 26 septembrie sesizarea asupra Legii cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.



Agerpres Jurnal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.