Ultima oră

Chermeza la Primaria Adjud, cu contribuabilii la usa!

Daniel Garleanu
28 oct 2009 2917 vizualizări
Angajatii Primariei din municipiul Adjud erau ieri, in timpul programului, in dansuri si petreceri.

In timp ce primarul Constantin Armencea si viceprimarul Gelu Diaconu erau de negasit, functionarii sarbatoareau iesirea la pensie a fostului referent de la Personal, Silvia Butan, cu apa si suc. Casetofonul asezat pe un scaun emitea muzica de petrecere, iar holurile primariei tineau loc de ring de dans. Marius Raileanu, inspector de specialitate al Compartimentului de administrare al Patrimoniului, statea cu tigara aprinsa in usa unui birou in care Loredana Dascalu, jurist al Serviciului de Patrimoniu, dansa "de mama focului". "Chermeza" din Primaria Adjud, in timpul programului, nu a putut fi justificata de nici unul dintre functionarii care misunau pe hol. "Ce s-a intimplat, ma? Gata, s-a terminat?", a intrebat o angajata cu tigara aprinsa, cind a sesizat ca s-a oprit muzica. In timp ce angajatii se deconectau pe ritmuri populare, doi cetateni asteptau la intrarea in primarie sa le semneze cineva actele. "Ce-i aici! Aoleu!", a exclamat o doamna care s-a lasat pagubasa si a plecat. "Am venit cu documentatia pentru incalzire si nu are cine sa imi semneze!", ne-a spus o alta femeie "condamnata" la asteptare. In ciuda incercarilor Ziarului de Vrancea de a obtine o pozitie oficiala din partea edililor din Adjud, acestia nu au putut fi contactati ieri. Asa poate ca s-a confirmat si proverbul cu soarecii care danseaza pe masa cind pisicile nu sint acasa! (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.