Ultima oră

Furnizorii de servicii medicale, evaluati

Raluca Manolache
27 oct 2009 925 vizualizări
Furnizorii de servicii medicale care se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea trebuie sa se pregateasca de evaluare, actiune care se face o data la doi ani

Actiunea are loc deoarece in aceasta toamna expira deciziile de evaluare, necesare pentru orice unitate medicala la semnarea contractelor de finantare cu CAS. Astfel, reprezentantii bancii sanitare urmeaza sa stabileasca daca medicii de familie, farmaciile, laboratoarele de analize si radiologie, dentistii si furnizorii de ingrijiri la domiciliu indeplinesc toate conditiile necesare, in vederea incheierii de contracte in cursul anului urmator. Evaluarea se va face pe baza unor grile concepute de Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pentru a fi evaluati, cei peste 290 de furnizori de servicii medicale si farmaceutice vor trebui sa faca cereri catre CAS, pe formulare speciale care au fost postate chiar pe site-ul institutiei, www.casvn.ro. In functie de rezultatele acestor evaluari, furnizorii vor putea intra si la anul in relatie contractuala cu Casa de Sanatate. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.