Ultima oră

LIFE: Caru' cu Vedete 24.10.2009

Ziarul de Vrancea
24 oct 2009 608 vizualizări
Moni si Voicu Panzar s-au intalnit pe ascuns; Patruleasa chiar picteaza; Mihaela Radulescu s-a intors in Romania, iar Marina Dina nu-si poate controla reactiile

Moni si Voicu Panzar s-au intalnit pe ascuns! Chiar daca au incheiat colaborarea in urma cu mai bine de jumatate de an, Monica Columbeanu si Voicu Panzar, alias \'Ricky\', fostul ei sofer-asistent, inca se mai intalnesc. Cei doi au fost vazuti de curand la o cafenea retrasa din Bucuresti, unde au petrecut impreuna mai mult de o ora. Convorbirea a continuat in apartamentul din Calea Victoriei al familiei Columbeanu, scrie Libertatea.


Patruleasa chiar picteaza. Simona Patruleasa nu este atrasa doar de televiziune si lasa impresia ca e o iubitoare de arta. Si, ca sa demonstreze ca nu se multumeste doar cu privitul, prezentatoarea TV s-a apucat de creat tablouri, pe care urmeaza sa le lase generatiilor viitoare de critici. Bruneta care si-a inceput cariera ca imagine a unei firme de ciorapi lasa sa se inteleaga ca pasiunea sa pentru arta e mai presus decat o iesire pe Dorobanti, la o cafea cu prietenele. Simtind probabil ca are un talent nativ, Simona s-a apucat sa ia lectii de pictat. Periodic, ea se duce la Scoala de Arta, unde profesorii incearca s-o invete cum sa creeze un tablou. Paparazzii CANCAN au surprins-o zilele trecute tocmai intr-un asemenea moment.


Mihaela Radulescu s-a intors in Romania. Chiar daca are un trai linistit si indestulat la Monte Carlo, paradisul milionarilor din Europa, Mihaelei Radulescu ii lipseste viata din Romania. Asa se face ca diva a sosit, ieri, la Bucuresti, pentru a mai gusta putin din placerile dambovitene. Doar trei luni a putut Mihaela Radulescu sa stea departe de tara noastra. Fosta vedeta a Antenei 1 a ajuns in Romania ieri, in jurul orei 13:00, pe un terminal Tiriac Air, din cadrul Aeroportului Baneasa, noteaza Libertatea.


Cabral si Luana, seara impreuna ca in vremurile bune. Cabral si Luana Ibacka au stat impreuna la deschiderea unui club de noapte. Au divortat in urma cu trei ani insa, cu toate acestea, au ramas cei mai buni prieteni, iar apropiatii sustin ca inca se mai iubesc. Luana Ibacka si Cabral au petrecut impreuna joi seara la deschiderea clubului lui Marius Kalmar, "Tribute". Pleiada de vedete joi seara, la deschiderea unuia dintre cele mai selecte localuri din Bucuresti, "Tribute", al carui patron este omul de afaceri Marius Kalmar, iubitul Adelei Popescu si prietenul cel mai bun al lui Cristian Chivu, scrie Click.


Marina Dina nu-si poate controla reactiile. Blonda a inceput sa tipe ca din gura de sarpe cand a remarcat ca este urmarita de un admirator insistent. Asistenta lui Mihai Morar a reusit sa transforme o seara tihnita la film intr-o scena de groaza pentru prietenele ei si ceilalti spectatori aflati in sala. Marina Dina si-a scos trei dintre amice la mall si impreuna au hotarat sa vada pelicula Final Destination 4. Pentru ca nu incepea chiar in acel moment, fetele au ramas sa bea un suc, fapt ce i-a permis unui admirator al Marinei sa o remarce. Indraznet, barbatul a tabarat pe ea sa-i pupe mana, iar mai tarziu a incercat sa intre in aceeasi sala cu blonda, dar a fost oprit de bodyguarzi pentru ca nu avea bilet, scrie Cancan.


Andreea Banica: "Imi mai doresc un copil". Andreea Banica este foarte fericita in postura de mamica si tocmai din acest motiv isi doreste sa mai aiba un copil alaturi de sotul sau, Lucian Mitrea, cu care sustine ca se intelege mai bine ca niciodata. "Imi mai doresc un copil dar nu acum pentru ca am de cantat in perioada asta, am de facut piese", a declarat vedeta in cadrul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, scrie Libertatea.


Iuliana, nici rochia de mireasa nu te incape! Cele mai sexy actrite de telenovele au facut parada modei. In doar trei luni, surorile Luciu au suferit transformari fizice miraculoase. In timp ce Nicoleta a dat jos 40 de kilograme, Iuliana s-a ingrasat aproape 10. Joi, mezina familiei Luciu a defilat pe podium intr-o rochie de mireasa, care plesnea pe ea. Anul trecut se mandrea cu talia de viespe, dar iata ca joi seara, sora Nicoletei Luciu i-a socat pe toti cei prezenti la show-ul de moda al Nausicai M, din Club Cuando. Interpreta lui Natalie din serialul de epoca "Aniela" a avut mult de suferit la capitolul imagine ingrasandu-se in doar trei luni cu aproape 10 kilograme, scrie Click.


S-a lansat o noua moda printre vedete: sunt innebunite dupa Sofia Maria. In ultimul timp, tot mai multe vedete din showbiz au ales sa-si boteze fetitele Sofia Maria, atractia catre aceste nume fiind atat de puternica, incat nu s-a mai tinut cont de lipsa de originalitate. Anul 2009 a batut recordul cu cele mai multe VIP-uri care au devenit mame. Pe acest fond de boom demografic in showbizul autohton s-a creat si un trend al numelor feminine. In mod curios, preferintele vedetelor s-au indreptat cu precadere catre Sofia Maria, nume cu care au fost botezate pana acum trei fetite: cea a cantaretei Andreea Banica, a prezentatoarei TV Livia Dila si a modelului Andreea Spataru. Deloc intimidata de aglomeratie, Simona Patruleasa s-a declarat si ea fana a acestui nume, spunand ca, daca va avea o fetita, o va numi tot Sofia Maria, scrie Cancan.



de M.C. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.