Ultima oră

Amenzi cu repetitie la Vidra pentru sindicalistii Propact

Doina Ganea
24 oct 2009 1367 vizualizări
Temindu-se de vreo razmerita in comuna, primarul de la Vidra stinge din fasa orice miscare populara.

Nica Micu, "agentul constatator", a mai aplicat saptamina aceasta inca o amenda pe legea adunarilor populare. Aceasta dupa ce in urma cu aproximativ doua saptimini l-a amendat pe presedintele Obstii Tichiris pentru organizarea unei sedinte a obstenilor. Amenda de saptamina aceasta, tot in valoare de 5.000 de lei, a fost data presedintelui Propact, filiala Vidra, Viorel Anca. Sanctiunea a venit la o zi dupa sedinta sindicatului, la care a fost invitat si subprefectul Sorin Hornea. Primarul din Vidra ne-a avertizat inca de la inceptutul saptaminii ca ii va amenda pe cei de la Propact "ca sa invete legea si sa nu mai organizeze adunari populare neautrorizate". Procesul verbal de constatare a contraventiei nu contine insa nici semnatura contravenientului, nici pe cea a martorului. Singurul care a semnat procesul verbal fiind acelasi "agent constatator", primarul Nica Micu. La rubrica la care ar fi trebuit sa fie trecut un martor, primarul a notat in procesul verbal ca martori "sint anunturile afisate in toate satele comunei care ii invita pe toti cetatenii comunei pentru a participa la adunare". Tot aici a fost mentionat faptul ca persoana sanctionata nu este de fata. Viorel Anca a spus ca va contesta amenda. "Am respectat legea atunci cind am organizat manifestarea si am cerut acordul, martore fiind adresele catre Primaria Vidra. Insa primarul dovedeste rea vointa, pentru ca a refuzat sa puna la dispozitia celor convocati la sedinta sala caminului cultural", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Propact Vidra, Viorel Anca. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.