Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE: TVR a transmis o telenovela sud-coreeana in timp ce Basescu anunta referendumul

Ziarul de Vrancea
23 oct 2009 633 vizualizări
TVR, postul public de televiziune, a transmis episodul 8 al telenovelei sud-coreeane "Furtuna la palat" in timp ce presedintele Traian Basescu sustinea declaratia de presa in care anunta organizarea referendumului pentru Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari

Tot TVR a preferat sa transmita ceremonia aprinderii flacarii olimpice in locul conferintei de presa comune a vicepresedintelui SUA, Joe Biden, si a lui Traian Basescu.


In schimb, TVR a transmis in direct discursul sustinut de Joe Biden la Biblioteca Centrala Universitara.


Surse din TVR au declarat pentru HotNews.ro ca Administratia Prezidentiala a instiintat oficial TVR inca de miercuri cu privire la declaratia comuna de presa a lui Traian Basescu si Joe Biden.


"Toate momentele vizitei lui Biden au fost transmise pe TVR Info, iar declaratia vicepresedintelui american de la BCU a fost transmisa in direct pe TVR 1. Intrucit TVR 1 nu e o televiziune de stiri, ci una generalista, informatiile privitoare la semnarea decretului pentru organizarea referendumului au fost transmise publicului in cadrul jurnalelor acestui post. Televiziunea publica respecta legislatia in vigoare, care stipuleaza insa in acelasi timp ca se bucura de autonomie editoriala".


Potrivit articolului 9 din Legea de functionare a TVR, "Serviciile publice de radiodifuziune ºi de televiziune sunt obligate să transmită, cu prioritate ºi in mod gratuit, comunicatele sau mesajele de interes public primite de la Parlament, Preºedintele Romaniei, Consiliul Suprem de Apărare a Ãării sau de la Guvern".



de G.F. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.