Ultima oră

Vrancea are mai multi locuitori

Mihaela Beșleagă
19 oct 2009 896 vizualizări
Sintem mai multi!

Numarul populatiei din Vrancea a crescut cu 156 de persoane, ca urmare a inregistrarii unui spor natural pozitiv, conform celui mai recent raport lunar al Directiei Judetene de Statistica (DJS), pentru luna august 2009. Astfel, in august s-au nascut 505 copii, cu 134 mai multi decit in iulie. In plus, numarul persoanelor care au decedat in aceasta luna a fost de 349, cu 3 mai putine decit in luna anterioara. "Excedentul numarului de nascuti-vii fata de cel al decedatilor "" spor natural pozitiv "" a determinat cresterea numarului populatiei in luna august cu 156 persoane. In luna iulie numarul populatiei a crescut cu 19 persoane", informeaza Directia de Statistica. De altfel, in august 2008 numarul populatiei a crescut cu doar 15 persoane. Si casatoriile au inregistrat o explozie ca numar in august, cind 687 de cupluri si-au unit destinele la ofiterul starii civile, in crestere cu 455 casatorii comparativ cu luna iulie. August a fost o luna a armoniei in cuplu, daca ne luam dupa datele statistice. Prin hotariri judecatoresti definitive s-au pronuntat 5 divorturi, cu 38 mai putine decit in luna precedenta. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.