Ultima oră

Batrina omorita cu multiple lovituri de cutit

Dan Chiriac
19 oct 2009 985 vizualizări
O batrina din comuna Timboiesti a fost omorita de persoane necunoscute.

Lina Mihalceanu, 72 de ani, si-a gasit sfirsitul in propria casa, injunghiata cu mai multe lovituri de cutit. Simbata dimineata, femeia a fost gasita decedata intr-una din camerele locuintei sale. Echipa operativa deplasata la fata locului, in urma examinarii sumare a cadavrului, a constatat ca femeia prezenta multiple plagi taiate in zona fetei si a gitului. Procurorii vrinceni au stabilit ca batrina a fost omorita, dar asteapta si concluziile medico-legale pentru a putea continua ancheta. Moartea femeii a survenit dupa ce aceasta a fost lovita cu un cutit in zona capului. In acest moment exista un cerc de suspecti, iar citeva persoane au fost audiate deja la sediul Parchetului in cursul zilei de ieri. Toata lumea este mirata de cele petrecute si nimeni nu intelege cine a putut face atit rau unei batrine. "Sint niste oameni deosebiti, gospodari, cu responsabilitate in comuna. Batrinii au doi copii si nepoti, nu stiu cine putea sa le faca rau. Sotul este paralizat, este imobilizat la pat, asa incit femeia avea grija de dinsul", ne-a spus Constantin Dragus, viceprimarul din Timboiesti. Anchetatorii iau in calcul mai multe variante. Printre acestea se numara si faptul ca femeia ar fi putut fi omorita pentru bani de un zilier care ar fi ajutat-o la treburile din gospodarie. Anchetatorii nu exclud insa si alte variante. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.