Ultima oră

Se schimba completele la Judecatoria Focsani

Nicoleta Cristea
19 oct 2009 1482 vizualizări
Judecatoria Focsani isi va reorganiza completele de judecata de luna viitoare, dupa ce mai multi magistrati au plecat de la aceasta instanta.

Astfel, trei complete de judecata vor deveni inactive, iar dosarele din cadrul acestora vor fi repartizate aleatoriu altor judecatori. Este vorba despre completul penal si cel civil de joia dupa-amiaza, P4 M2 si respectiv C17, dar si cel de joia dimineata, C15 M7. Completul penal era al judecatoarei Ana Dinu-Murgulet, care de curind a intrat in concediu de maternitate, in timp ce C15 M7 va deveni inactiv ca urmare a pensionarii magistratului Marian Spinu, care judeca aici. In ceea ce priveste C17, acesta va deveni inactiv dupa ce judecatoarea Dorina Pintilie va prelua un alt complet, respectiv C10 M3, de miercuri dimineata, al carui "titular" a fost pina acum judecatoarea Mirela Dita. Aceasta a primit aviz favorabil pentru transferul la Tribunalul Vrancea. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.