Ultima oră

A plouat cu accidente grave in judet

Dan Chiriac
19 oct 2009 1637 vizualizări
Focsanenii au oprit masina unui sofer fugar dupa ce galateanul accidentase o batrina pe trecerea de pietoni u un tinar a fost ranit grav pe Soseaua Vrancei

Un tinar a fost ranit grav duminica dimineata in urma unui accident produs la Bolotesti. Politistii au stabilit ca accidentul a avut loc pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum. Soseaua era umeda, dar soferul a accelerat prea tare, a derapat, s-a lovit de un parapet si s-a rasturnat. Ioan Luca, 23 ani, din comuna Negrilesti a fost strivit intr-o masina cu numere de Italia, care era imprumutata de la un prieten. Initial, politia a anuntat ca tinarul a murit, dar ulterior s-a aflat ca este ranit grav si mai are o sansa la viata. Doua accidente rutiere s-au produs si simbata pe soselele din judet. In Focsani, Costin Hogas, de 56 ani, din Galati, aflat la volanul unei autospeciale, pe strada Mr. Gheorghe Pastia din municipiul Focsani, nu a acordat prioritate de trecere Corneliei Ghiban, de 75 ani, din Focsani, care se angajase in traversarea strazii regulamentar, prin loc marcat. Femeia a fost ranita grav. Dupa accident conducatorul auto si-a continuat deplasarea, fiind oprit la circa 150 metri de la locul faptei de catre ceilalti participanti la trafic. De altfel, trecerea de pietoni cu pricina este una destul de priculoasa, intrucit multi soferi nu sint atenti, in conditiile in care multi barini, dar si mamici cu landouri traverseaza intre cele doua parcuri. Tot in Focsani, Marinel Jitea, de 41 ani, din Odobesti, aflindu-se la volanul unui Seat, l-a acidentat usor pe Ion Gheorghiu, de 51 ani, din Iasi, care a traversat prin loc nepermis. In urma anchetei, politistii de la Circulatie au stabilit si ca soferul care a comis accidentul de vineri seara de la Garoafa era baut. Ghenadi Axionov, 47 ani, din Republica Moldova, a fost gasit cu o alcoolemie de 0, 44 grame la mie. Acesta se afla la volanul unui TIR care a intrat pe contrasens si a lovit in plin un Mercedes, condus de Marcel Stanescu. Soferul din masina mica a fost ranit grav. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.