Ultima oră

11 echipaje rutiere pe soseaua E 85

Dan Chiriac
17 oct 2009 993 vizualizări
Vinerea valorile de trafic cresc foarte mult

Politistii rutieri au realizat ieri o actiune de amploare pe soseaua europeana E 85. Tinind cont de vremea nefavorabila si de faptul ca vinerea traficul devine mult mai aglomerat, politistii au iesit in strada. "Sase echipaje rutiere si cinci de la posturile de politie au actionat pe soseaua E 85 pentru prevenirea accidentelor. Este nevoie de prezenta oamenilor nostri in strada pentru ca vinerea valorile de trafic cresc foarte mult si automat si riscul de accidente rutiere. Pe deasupra, avem si vremea aceasta nefavorabila, cu care soferii se acomodeaza mai greu si pot produce incidente in trafic. Deocamdata nu am avut pe drumurile din judet decit tamponari cu mai multe masini implicate, dar din fericire nu au fost victime", ne-a spus comisarul sef Viorel Gheorghe, seful Politiei Rutiere. Acesta propune o noua varianta pentru cel mai problematic semafor din oras, cel de la intersectia strazii 1 Decembrie cu bulevardele Unirii si Bucuresti. "Dupa ce am propus ca verdele pe sensul dinspre sud spre centru sa tina un minut si jumatate, vom incerca o noua varianta. Astfel, semaforul va functiona la fel ca cel de la lacto-vegetarian, cu verdele venind la o distanta de cinci-sase secunde pe cele doua sensuri de mers, astfel incit primele masini care vor sa vireze la stinga sa o poata face fara a acorda prioritate celor care vin din fata", a precizat Gheorghe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.