Ultima oră

Nicu Mazere a pus-o de un Bachus mai mic

Daniel Garleanu
15 oct 2009 2020 vizualizări
Pina duminica, focsanenii au parte de un Bachus mai mic, in Piata Moldovei

Tirgul de Toamna al Negustorilor vrinceni, aflat la prima editie, a debutat ieri in Piata Moldovei din Focsani pe ritmuri de muzica populara. In fata Complexului Comercial "Miorita" sint asteptati in fiecare zi, pina duminica inclusiv, vrincenii care vor sa asculte o muzica buna, sa danseze si sa serveasca un mic stropit cu un pahar cu vin. Tirgul aduna firme consacrate de productie si comert din domeniul alimentar si industrial, alimentatie publica si, desigur, mestesugari. Organizat la initiativa presedintelui Patronatului IMM "" Comert Vrancea, liberalul Nicu Mazere, evenimentul va aduna artisti precum Geta Postolache, Neculai Motei, Alina Botezatu, Gore Belanschi si Tudorel Sacalus din Braila, Liliana Savin, Stefania Puiu si Celina Gherghelas din Botosani, Maricica Mihoianu si Liliana Ciortan din Vaslui, Ionut Matei, Ghita Dandu si Narcis Precup din Neamt, Grupul Etno Muguri si Craitele din Buzau si nu in ultimul rind, Andrada. "Am considerat necesar un astfel de Tirg al Negustorilor pentru ca Focsaniul are o istorie legata de activitatea de comert. Am organizat evenimentul in citeva zile si ma simt extraordinar cind vad vrincenii ca se simt bine la un spectacol care le este dedicat", le-a spus Nicu Mazere cetatenilor. Ieri, peste 100 de persoane surprinse in trecere prin zona Pietei Moldovei au poposit citeva momente in fata dansatorilor Ansamblului Profesionist "Tara Vrancei" si s-au prins intr-o hora. "Este o surpriza placuta ca s-a organizat in piata un spectacol. Trecem pe aici, stam la o hora si ne continuam cumparaturile. Ar fi bine sa fie in fiecare zi!", ne-a spus Geta Adane, in virsta de 43 de ani. Nici barbatii nu au stat pe margine si s-au incins in hora, alaturi de consilierul judetean. "E frig si m-am bagat in hora sa imi incalzesc picioarele", a spus un vrincean venit la "Bachus cel mic". (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.