Ultima oră

Sararu, obligat sa-i plateasca pensie lui Gitlan

Nicoleta Cristea
14 oct 2009 1137 vizualizări
Fiul fostului primar s-a ales si cu o pedeapsa mai mare in apel

Conform ultimei sentinte primite, Ovidiu Sararu are de platit catre victima sa alte 15.000 de lei, plus o pensie lunara. Sararu s-a ales in urma apelului si cu o pedeapsa mai mare, de la 1 an cu suspendare aplicata initial la Judecatoria Focsani, la 1 an si sase luni de inchisoare. "Majoreaza daunele morale acordate partii vatamate la 15.000 lei. Obliga inculpatul la 250 lei luna cu titlu de prestatie perioadica catre partea civila Gabriel Gitlan, incepind cu data savirsirii faptei - 09.06.2007, pina la incetarea starii de nevoie. Obliga inculpatul la despagubiri catre partile civile. Respinge ca nefondat apelul inculpatului", se arata in decizia Tribunalului Vrancea. Hotarirea de a-l obliga pe Sararu sa ii acorde lui Gitlan un venit lunar vine dupa ce, la ultimul termen al apelului, procurorul de sedinta a remarcat ca, in urma accidentului produs de inculpat, partea vatamata si-a pierdut vederea la un ochi. "Eu am cerut daune materiale 10.000 euro si daune morale 20.000 euro in instanta, dar instanta mi-a dat numai ce a vrut. Normal, daca el nu se prezinta cu banii care s-au dat acum in ultima instanta si o sa faca recurs si eu o sa merg mai departe", ne-a spus Gabriel Gitlan. Ovidiu Sararu, unul dintre fii fostului primar PSD de la Mera, Gheorghe Sararu, a fost trimis in judecata dupa ce s-a considerat ca s-ar face vinovat de ranirea lui Gabriel Gitlan, originar din Odobesti. Tinarul a fost internat in spital dupa ce, aflat pe un moped in trafic, a intrat cu acesta in portiera masinii lui Sararu, pe care inculpatul a deschis-o fara sa se asigure. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.