Ultima oră

(Video) Angela Gheorghiu divorteaza de Roberto Alagna

Ciprian Fânaru
13 oct 2009 1864 vizualizări
In ultimii doi ani, "Bonnie si Clyde" ai Operei au trait separat

Soprana Angela Gheorghiu a recunoscut ca in urma cu citeva luni a intentat divort de sotul ei, tenorul Roberto Alagna, pentru ca, "desi a incercat sa acorde inca o sansa casniciei lor, nu a reusit". "Angela Gheorghiu declara ca in ultimii doi ani a trait separat de Roberto Alagna. Desi a incercat sa acorde inca o sansa casniciei lor, nu a reusit. Cu citeva luni in urma a intentat divortul, asteptind acum finalizarea acestui demers. Doamna Gheorghiu intelege ca Roberto Alagna este iritat din cauza acestei situatii. In ceea ce o priveste, Angela Gheorghiu doreste sa isi traiasca mai departe viata in liniste si demnitate", se arata intr-un comunicat al Biroului de presa al artistei. Reactia celebrei soprane vine dupa ce tenorul francez de origine italiana a anuntat, intr-un interviu aparut in publicatia Le Figaro, ca el a intentat divortul. Totodata, intr-un alt interviu, Roberto a declarat ca o va iubi mereu pe Angela. Cei doi s-au casatorit in 1996, la New York. De ani buni, cei doi artisti sint cel mai mediatizat cuplu din lumea operei. Supranumiti "Bonnie si Clyde" ai Operei, ei i-au propus nu de mult celebrului compozitor francez de origine romana Vladimir Cosma sa le compuna o opera cu acelasi titlu. Angela Gheorghiu a facut de-a lungul timpului mai multe declaratii referitoare la clasica gelozie a sotului ei, care nu suporta sa o vada impartind scena cu alti parteneri. Oficial, soprana a renuntat in prezent la orice colaborare profesionala cu Roberto Alagna. Diva s-a aflat weekend-ul trecut la Singapore, unde a cintat alaturi de tenorul Marius Manea. Angela Gheorghiu s-a nascut la Adjud si vocea ei deosebita a propulsat-o pe marile scene ale lumii. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.