Ultima oră

Trei nunti cu staif la sfirsitul saptaminii

Ciprian Fânaru
12 oct 2009 5592 vizualizări
Week-end-ul trecut a fost momentul cel mare ales de trei cupluri din lumea publica vrinceana pentru a-si uni destinele.

Dan Rogoz, de 27 de ani, fiul inspectorului scolar general adjunct al ISJ Vrancea, Stan Rogoz, s-a casatorit simbata cu iubita sa Alina Luciana Neagu, fiica unor invatatori foarte cunoscuti si apreciati in Focsani, Radita si Ion Neagu.

O alta tinara pereche care a spus un "da" hotarit in fata ofiterului starii civile a fost Maria Bratu si Erol Ã"¡içec (FOTO). Mirele, originar din orasul Izmir, este de nationalitate turca si are 24 de ani. Mireasa este fiica cea mica a cunoscutilor avocati Irina si Ion Bratu din Baroul Vrancea. Povestea lor de dragoste a inceput in Portugalia, unde cei doi se aflau la studii. Mireasa se specializa in drept comunitar, iar mirele in chimie alimentara. Erol chiar a luat decizia de a trece la religia crestina de dragul celei pe care a ales-o sa-i fie sotie, iar alaturi le-au stat nasii, Camelia si Vasile Birla, de profesie medici veterinari. Petrecerea care a avut loc aseara a fost o reusita, dupa cum ne-au dezvaluit mesenii. Nu in ultimul rind, cel de-al treilea cuplu care a ales sa-si oficieze relatia in week-end a fost Stefan Gabriel Raneti si Carmen Lorena Bengus. Proaspetii casatoriti vor fi cununati de fostul prefect Raluca Dan si sotul acesteia, avocatul Adrian Dan, abia anul viitor. Motivul aminarii este o pierdere ireparabila din familia mirelui. Asa se face ca fostul prefect Raluca Dan a fost simbata doar martor la cununia civila a celor doi, in cadrul unei ceremonii discrete. Carmen e fiica lui Iancu Bengus, comisar la Garda Financiara, in timp ce Gabriel este fiul fostului sef al Politiei Rutiere din judet, col (r) Stefan Raneti, care a gustat in viata si din "visul american". Ziarul nostru le ureaza Casa de Piatra! celor trei proaspete familii. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.